Govedov žurnal

Govedo - Novine iz Serbia -

Objavljeno u Serbia - Političke debate i analize - 18 Nov 2020 14:26 - 4

Pozdrav ljudi,

Malo da učestalimo obraćanja, jer što da ne!

Prvo želim svima da se zahvalin na odličnim udarima koje smo imali poslednjih par puta, zaista je bila velika dolaznost, i nastavićemo u tom tempu. Trudićemo se malo da uđemo u formu sa raznim vežbama uz naravno pomaganje našim saveznicima. Dakle dođite svi na naš diskord kanal i tamo svi zajedno bijemo po dušmanima.

Ja stalno vežbam Govedance, spremam se za tebe i pravu stvar!
https://i.pinimg.com/originals/35/b1/c5/35b1c53f080e51f9e179beb9b0db36a3.jpg

Ovih dana se spremamo polagano za misije. Povučeni prethodnim iskustvima uvek se tu nađu misije gde se bije po RW-ovima, da bismo to uspeli da iskontrolišemo na najbolji način, krenuli smo u resetovanje određenih regija. Potrebno je da ispratite na nacionalnom zidu i na četu koje RW-ove puštamo, a koje branimo. Takođe ispratite i kada objavimo da se ne radi u slučaju da resetujemo regije sa bonusima.

Govedo ja bi tebe resetovala na fabrička podešavanja!
https://78.media.tumblr.com/6234ba127c8661cbb9cfde2b4ae91b57/tumblr_p8qnugtAyY1vs2tqco1_1280.jpg

Takođe obaveštavam vas da smo uložili i sredstva u izgradnju firme za Q5 bolnice. Do sada smo bolnaje kupovali, ali smo mišljenja da je vreme da sami ulažemo u infrastrukturu, da se ne bi jurili sa prodavcima oko kupovine. Kada zafali bolnica možemo je odmah metnuti.

Kad smo kod mećanja Govedo, evo da se javim!
https://galeri14.uludagsozluk.com/888/hope-dworaczyk_1023623_m.jpg

Prošlog puta sam hteo da održim nivo sa državnim starletama ali sam doživeo neverovatne kritike, neki bi rekli hajku. I vratio sam se starim modelima, jer nema svrhe više trpeti taj govor mržnje. Žao mi je drage starlete ali bolje se javite u SPS.

Ja se javljam tebi Govediću!

https://i.ebayimg.com/images/g/UbAAAOSwdxVcWXOU/s-l400.jpg
Pametuglavu!

Predsednik eSrbije
Govedo

Podrži

D 28D 28D 28DejanMaximillion PegasusStevanGMAKEDONECcoassssdinkokevPasta93Rodinelkygaga69TucoTucoTucoTucoTucoTucoTucoTucoTucoTucoTucoTucoTucoTucoBuldozerBuldozerBuldozerBuldozerdastmkdzikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeraczikaartiljeracNigmataRodinelkyBackOfBackOf

Komentari (4)

o7
wow
o/
Samo se ti nama obraćaj