Scorpion NEWS

Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) - Socijalne interakcije i zabava - 2 months ago - 15

Добар ден македонска заедницо.Чест ми е најпрво што ви се обраќам како еПретседател а после како соборец и брат на сите вас кои еЖивееме и се бориме на ова парче еЗемја.

Поминаа 5 екстра незаборавни месеци во кои како Ваш предводник и претседател заедно со тимот околу мене од петни жили се трудевме на сите полиња : економско , воено, политичко да застанаме на нозе и да бидеме респектабилна воена па и економска сила на играва. 

Огромно фала за сите кои несебично помагаа кога правевме Бејби бум и помагаа на било кој начин на новите играчи.

Не можете да замислите колку сум среќен поради ова ...

Исто така сум среќен поради освоеното прво место на турнирот кој ми дојде како шлаг нс тортата за изминатите 5 месеци како Ваш претседател.

Вториов дел од статијава ке биде малку конкретен:
Имено , деновиве аднинот дава 25 %попуст за надоградба на теретани , купување на болници и Голд пакети па затоа со мојата екипа решивме државното злато кое е НАШЕ ЗАЕДНИЧКО да го поделиме пред се на новите играчи па и на старите за да можеме да се опремиме или купиме нешто од тоа што е на попуст.

На располагање имаме 2500 злато кое ке биде поделено на секој Македонец што ќе се пријави во сразмер од 150 злато по играч. Доколку се пријават повеќе играчи за помош ќе се потрудиме да помогнеме на сите а доколку се пријават помалку , ќе гледаме да поделиме по 200 злато на секој пријавен.

 Услов за да партиципирате е да сте државјанин на еМакедонија и да сте влезени на нашиот Дискорд канал за да можеме да бидеме во контакт секое време и златото кое ќе ви биде дадено во рок од 60 дена да го вратите на државата за да можеме и во иднина да правиме вакви акции.

Сите заинтересирани нека се јават во коментар за да можеме да почнеме со делење затоа што попустиве важат до среда сабајле.

Ова е моја последна претседателска статија одам на заслужен одмор но ќе бидам тука во секое време за било каква помош.

Со почит
Scorpion - Претседател на еМакедонија

Podrži

Leader of ScorpionsBlack OwlBlack OwlMAKEDONECVeleVbatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6obatto6othedareckapitendarkoCaptainGhostMr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749Mr Gabiru 749MaKheDoNiKkosta1baskosta1baskosta1baskosta1baskosta1baskosta1baskosta1baskosta1baskosta1baskosta1baskosta1baskosta1baskosta1bas

Komentari (15)

mnogo ubavo Laugh svaka čast Scorpion
Blagodaranie na tebe i site e makedonci sto mi pomogavte i uste pomogate da sum toa sto sum denes so samo 4 meseci igra...Blagodaram uste ednas do site.o7
Ps...Poraka do site novi,jas sum licen primer deka so malku poveke volja i aktivnost i sekako tuka e sesrdnata pomos od site igraci moze brzo da se napreduva.o7
Сакам државно злато во поштенско сандаче! о7
се пријавувам
o7
Браво! Добра работа!
o7
o7
Се пројавува 😁
Aj ako moze i na nekoj star 😉
Se prijavuvam
Se prijavuvam
Сакам државно злато во поштенско сандаче! о7
se prijavuvam