Govedov žurnal

Govedo - Novine iz Serbia -

Objavljeno u Serbia - Socijalne interakcije i zabava - 24 Dec 2021 00:06 - 4


Poštovani čitaoci,

Za vas specijalno smo pripremili i drugi deo edicije Igraj pametno. Kao što i sami znate, od 1. januara nas vraćaju u originalne teritorije, mapa resursa se menja i faktički se kreće sve iz početka. Veoma važna stvar je priprema, i veoma bitno je da se svi kao građani pripremimo na ispravan način, i maksimalno iskoristimo sve mogućnosti. Odlična organizacija je najbitnija za uspešnu državu.  Mi iz opozicije se trudimo da uvek na ispravan način delujemo i damo građanima predloge za boljitak.

Govediću, volim štrebere koji planiraju!
https://pbs.twimg.com/media/EdlGl7zX0AMf5OI.jpg



1. Štekajte kockice! 

Čuvajte kockice, nemojte ih uopšte trošiti pre 1. januara. Posle 1. januara krećemo u ratove i tada će biti potrebno da rokamo maksimalno. Ukoliko budete tada koristili kockice imaćemo gomilu privremenih stvari koje bi ovako bacili u nekoj nebitnoj bici. A ukoliko igramo pametno, logično je da privremene stvari iskoristimo na ispravan način.

Volim momke koji štekaju Govedo!
https://i.imgur.com/wFQBAsT.jpg

2. Piratski kovčezi

Naoravite sistem otvaranja piratskih kovčega, nagrade su odlične i možete dobiti veliki broj bazuki i privremenih barova i onih hiperbarova. Veoma bitna stvar, ukoliko nas 30 iskoristi tu stvar i upotrebi vatrenu silu ima da otresemo Bobišku i ekipu ko čačanin nos u Knez Mihajlovoj.

Pređimo na stvar Govedo!
https://pbs.twimg.com/media/DFmUq0PXsAAHhqz.jpg

3. Naštekajte leba

Pojačana je produkcija hleba i wepa. Cena hleba je cca 0.55 rsd po q5 lebu. Kada krene kokanjac, biće pojačana potrošnja, tako da ne bi bilo loše da naštekate jedno 30k leba za svaki slučaj. Ukoliko još padne cena, kupite, pa neka stoji. Uvek će zatrebati. Naravno, ovo raditi samo ukoliko želite da rokate od 1. januara, ukoliko ste u dvokliku ili ukoliko farmate, onda verovatno ni ne čitate tekst, nego ste došli da se ogrebete o neki sifon i malo izvoajerišete. 

Znam da me gledaš Govediću!
https://img.analisa.io/instagram/post/236337951_930373954487951_3737476908591567176_n.jpg

4. Planirajte da pojačate aktivnost od 1. januara

Biće dosta slobodnog vremena sad za novogodišnje i božićne praznike, tako da ćete sasvim sigurno više plandovati i na igrici. Ruku na srce, retko ko od vas ima neki bogati društveni život, da se ne lažemo. Tako da možete da budete korisni društvu i da sa svojom aktivnošću dobijemo odličnu poziciju sa resursima nakon nekoliko dana.

Uživanje ide posle!
https://cdn.yostagram.com/2021/10/natasha-krasavina-401.jpg

Igrajte pametno!

Vaš dežurni analitičar vojno-ekonomske situacije i velikih sisišta
Govedo



Podrži

D 28D 28D 28D 28D 28coassssRikiCooiMoonshadowElCommandoElCommando

Komentari (4)

Ali gde nađe Čačanina u Knezu
Nemam ja kad ulaziti u ovo svaka 2.5 sata , dvoklik zakon
nikad bolje
First is cool.