FORJADORES DE ACERO

Drugsmx - Вестник от Peru -

Публикувано в Peru - Военни анализи - 24 Dec 2020 19:29 - 28

Hasta en en la segunda guerra hubo un cese al fuego en tiempos de Navidad, el día de hoy decidimos dar por concluido una guerra, que ha despertado y activado al servidor. 

Estas son las normas del siguiente NAP.


NAP PERU-SERBIA
Perú tomará las regiones de Colombia-Cuba-Usa-Nueva Zelanda-Australia y dropeara las regiones de Venezuela e indonesia.

Perú no podrá lanzar Dow a los países de Serbia-Rumania-SA(sólo para recuperar colonias del tratado) y Polonia.

Tanto como Perú como Serbia no podrán poner DO's en guerras de resistencia para afectar directamente a los firmantes de este NAP. Como no tenemos un control de los jugadores se flexibizara en este punto.

Perú  podrá dar el apollo total a sus aliados en daño vía MPP sin romper este tratado y apoyar en sus guerras. 
Serbia no tendrá  jurisdicción ni apoyara ningún conflicto surgido en los países de Sudamérica como apollo a alguna facción.
Serbia y Perú podrán colaborar en el intercambio de regiones al reset de los bonus para favorecer a las dos naciones y llegar a un acuerdo mutuo.

El Nap tendrá una duración de 3 meses a partir del  23 de diciembre de 2020.

ENGLISH (GOOGLE TRANSLATE). 


NAP PERU-SERBIA Peru will take the regions of Colombia-Cuba-Usa-New Zealand-Australia and drop the regions of Venezuela and Indonesia.

Peru will not be able to launch Dow to the countries of Serbia-Romania-SA(only to recover treaty colonies) and Poland.

Both Peru and Serbia will not be able to put DO's in resistance wars to directly affect the signatories of this NAP. As we do not have a control of the players he will flex at this point.

Peru will be able to give full apollo to its allies in damage via MPP without breaking this treaty and supporting their wars.

Serbia will not have jurisdiction or support any conflict that has arisen in the countries of South America as an help to any faction.

Serbia and Peru may collaborate in the exchange of regions by resetting the bonuses to favor the two nations and reach a mutual agreement.

The Nap will have a duration of 3 months starting on December 24, 2020.

¡FELIZ NAVIDAD! 

Подкрепи

MchPyD 28D 28D 28D 28D 28ZICERZICERZICERZICERZICER

Коментари (28)

Más maricas Navideños
@Ignis17? No veo sentido a tu comentario, simplemente un comentario tonto vacio y falta de carencia, eso demuestra la calidad de persona que eres
NAP because otherwise they would leave the server xD
Qué pasó con la diversion?
Good job. You guys put amazing fight, I am soo happy that this game was alive for at least this 15 days. One more time, good job Peru!
Ok now back to 2click , dont disturb my sleep too much Laugh
Lets play sims....
Što bi se igrao sims, jednostavno se naprave 2 saveza sa odnosom snaga 50:50 i tako se igramo.. A ne sa i srb u jednom savezu koji imaju skoro sav dmg na igri..
es hora de la hibernación Laugh
sLaShS to bi bilo okej da imamo da kazem dve dominantne zemlje ali pola zemalja nema niti jednog igraca imamo trenutno Srbiju koja je jaka i da kazem jos 3 onako jake ali ne bas toliko kao sto su Peru, SA i Hrvatska, ne znam koliko su Bugari trenutno jaki i to je to. A od koliko toliko aktivnih zemalja imamo jos samo Meksiko, Poljsku, Rumuniju, Madjarsku i MKD. Mislim da vise zemalja i nema ovde. Ako imaju po 1 igraca to ne racunam.
igrajmo se farme da nadoknadim ono bazoka sto sam sprzio na vas Wink
a sa ti nije dominantna ? svi znamo šta sam haris može a da ne govorim o tome kad se svi aktiviraju .. bugari ne mogu ni sa poljskom da izađu na kraj .. i pogledaj od tih najjačih zemalja koliko ih je sa vama i reci iskreno je li to skoro sav dmg na igri .. huso tvoj se dmg nigdje ni ne vidi tako da vozdra, njab si Laugh i da, imate i rumune koji su se pokazali prejaki ..
@Kirito esto es un juego aquí no ando proyectando ni lo que soy, ni lo que pienso, para eso hay lugares adecuados y te recomiendo acudas a un psicólogo si crees que un juego es la RL
Jedino da admin doda mars i da marsovci napadaju zemlju, a da mi svi branimo zemlju 😁 ovako da napravimo 2 uravnotezena bloka tesko, to znaju svi
e moj @sLaSh5 njabino najveća , ima nas koji se sjećamo kad su Amerikanci bili najači , pa Brazilci tj (OFC mu ) , pa bilo je Francuza i Bugarska je bila definitivno najača. Ali svi ste zabijali noževe u leđa jedni drugima dok smo se mi/srbi i hrvati držali zajedno i za promjenu sa situacijom na drugim serverom drago mi je da smo to sačuvali. Druge nacije su propale ali mi smo ostali ,tako da ti je glupa priča kako smo najači. Mislim jesmo ali smo to i zaslužili. Laugh I btw Husaga te može pojesti kad god hoće.
To je tacno. BG je mnogo puta izdala saveznike i pravila dilove sa drugima, dok bosna-sa-hrvatska-srbija su se uvek drzali zajedno, bilo je milion nesuglasica ali niko nikome nije okretao ledja i pucao zadnji wep za saveznika. Koliko je BG kao prva sila tenkovala samo za sebe, a za saveznike nesto malo...
ofc nikad nije bio u tom smislu najjači, nije da smo mogli ratovati duže vrijeme, jedna mala mu, protiv drugih država i nikad nismo bili niti jedna država nego plaćenici, vidiš da veze nemaš .. ali da smo bili najjača i najbolje organizovana jedinica to stoji .. glupa mi priča kako ste najjači ali ipak jeste ? daj se bgt dogovori sa sobom šta hoćeš, ružno je da se ovako sam sa sobom svađaš Wink a ni ti ni huso i kad se spojite niste mi ni do koljena Laugh
jajajajaja y porqué solicitan a otras naciones atacar a Serbia?
“Serbia will not have jurisdiction or support any conflict that has arisen in the countries of South America as an help to any faction.” xD Remember: https://www.erev2.com/es/article/7342
@slash da mi onda nastavimo prema Peru-u pa ih ti brani kad si tako jak ha? Laugh
Yo solo lei que les temblaron las bolas Y que los supuestos tacos acorazados, simplemente son de Guisado En fin los Morelienses solo ven la decepción 😢😢😢
Komšo kako niste branili ustanke u indoneziji,australiji,Zelandu ? Skoro sve sam vam rw dizao i u svakom ustanku ste ispucali po 200/300m dmg vi kontali da po 2b dmg da pobjeđujete u direktnim bitkama eh kad smo vam došli pred vrata u regiji Lima vi odmah NAP trazite ispravi me ako griješim Wink
Yo solo lei que les temblaron las bolas Y que los supuestos tacos acorazados, simplemente son de Guisado En fin los Morelienses solo ven la decepción 😢😢😢
sLaSh5 niko se ne svadja mislim svi ovde pricamo ja bih voleo da ima dva jaka bloka u igri ali kazem ti za to da bi se napravilo treba da ima vise aktivnih i jakih zemalja. Rumuni su se dobro nastekali i pokazali su da mogu da udaraju jako, kod njih je 10 igraca mozda aktivno. I ne kazem da smo jaci mi kao Front vise ne postojimo niko ne pise na kanalu ali se drzimo dalje. Jer znamo ko je bio tu uvek. I ne kazem Srbija + SA je bila dosta jaca u ovom ratu protiv Perua i bilo je 2 na 1 ali mislim da SA nista jaca nije od Peru- a. Hrvati su vodili drugu borbu sa Rumunima sa kojima mi imamo da kazem dobar odnos. Ali mi i dalje imamo dobar odnos i sa Hrvatima haha mislim.
Demostramos que aún podemos divertirnos en juego donde es claro el desbalance de fuerza.
jbg, mislim da sam vam sjebo NAP.
Otise brare log da imate Hhaha Bradrhud olvejs 🥰
Fali nam igraca... Balans snaga... Ja bih voleo da nas ima bar duplo vise aktivnih nego sad, dosta bi drugacije bilo... Ovo je bilo zanimljivo samo zato sto se Peru borio lavovski. Inace, 2 na 1, to je jasno...