The word of Ra

Publicado em Croatia - Entretenimento e interações sociais - 06 Sep 2020 03:51 - 6

Pozdrav svima,
Kao što znate juče su bili izbori za CP. Prije svega želio bi da vam se zahvalim na podršci koju ste mi dali. Poslednjih mjesec dana kao što znate imamo određene paćenike koji konstantno pokušavaju da unesu nemir u državu. Ovi izbori su pokazali da su oni manjina i da su totalno nebitni. Iznenadio me je odaziv na ove izbore jer je glasalo 40 računa. Idemo nastaviti sa daljim radom i u nove pobjede. Uskoro krećemo i sa nekim mini podjelama i akcijama  o čemu će te biti naknadno obaviješteni.
Toliko od mene za sada.

Hello everyone,
As you know, yesterday was the CP election. First of all, I would like to thank you for the support you have given me. For the last month, as you know, we have had certain sufferers who are constantly trying to bring unrest to the state. These elections have show us that they are a minority and that they are totally irrelevant. I was surprised by the turnout in this election because 40 accounts voted. Let's continue with further work and with new victories. We will soon start with some mini free giveway's and actions, about which you will be informed later.
That's all from me for today.

Salah,
CP of Croatia

Patrocinador

Pasta93RomperRomperRomperPREDATORDanielGOINDanielGOINDanielGOINDanielGOINDanielGOINDanielGOINDanielGOINPablo Costa

Comentários (6)

Nice work o7
oooo peruanci ti se javljaju ... vidi se kakv si ti podvojeni lik... Hvala svima koji su glasovali za mene i svaki dan će ih biti više jer vide o kakvoj se to spodobi radi.
o7
v
o/ congratulations, greetings from Gran Colombia Wink
Felicitaciones, Nej Yuhen Burnen Golaj. Que seas muy feliz con el Premo.