JB News

JamesBond - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Warfare analysis - 28 Oct 2018 10:19 - 5

Καλησπέρα στην Ελληνική κοινότητα. Σύντομο άρθρο ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα της τελευταίας εβδομάδας. 

1) Μέσα από ψηφοφορία μεταξύ των εκπροσώπων κάθε χώρας της Συμμαχίας μας αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η αλλαγή του ονόματος από Casus Belli σε Vendetta. Προτάθηκαν κάποια ακόμα ονόματα και τελικα τα δύο επικρατεστερα ήταν Vendetta και Hydra. Η ψηφοφορία έληξε 6-4 υπερ του πρώτου ονοματος. 

2) Η Vendetta πλεον συνεργάζεται στενά με την Συμμαχία Pantheon και με κινήσεις από κοινού ανοίξαμε επιθέσεις εναντίον της Τουρκίας με νικηφόρο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα κυρίως στοχεύοντας κάποια μπόνους τους σε περιοχές που είχαν κατακτήσει. Αναμενουμε τις επόμενες κινήσεις της Τουρκίας και των συμμάχων της (Συμμαχια NATIONS LEAGUE) 

3) Στα πλαίσια συμφωνίας της χωρας με την Βουλγαρία η οποία είχε ήδη εκφράσει την επιθυμία της να νοικιάσει από εμάς την περιοχή της Μακεδονίας πριν ακόμα δημιουργηθούν οι πρώτες συμμαχιες αποφασίστηκε να τους παραχωρησουμε την περιοχή και σε αντάλλαγμα θα παίρνουμε 45 χρυσα κάθε μήνα. Η μάχη της Βουλγαρίας θα ξεκινήσει αύριο και η συμφωνία θα έχει διάρκεια 1 μήνα με προοπτική επέκτασης. 


Το Υπουργείο Εξωτερικών, 
JamesBond
Elior

Support

entexnosentexnos

Comments (5)

ο7
o7
ο7
Voted Και νομίζω πως τα 45 χρυσά αξίζουν για την περιοχή της Μακεδονίας αφού ήδη έχουμε τα μπόνους από άλλες περιοχές.
https://www.youtube.com/watch?v=9erXHNTu1yg