Напредък

Boikov - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 29 Oct 2018 01:16 - 3

Здравейте!

Както много от вас знаят от началото на играта се занимавам главно с издирване на нови играчи и помагане с каквото мога на същите.Смятам,че в този род игри от изключително значение за всяка страна е да разполага с човешки ресурс.Разбира се,много важно е и организацията в самата държава,но ако нямаш хора,кого ще организираш?Със сигурност не са само мои заслугите България да е номер едно по население в играта в момента,но хвърлих доста усилия и продължавам да го правя.

Като Министър на Образованието давам началото на т.нар. "СПАМ отряд".Идеята е доста проста - събираме се организирано и издирваме играчи :)

Всеки,който е желаещ да се включи в СПАМ отряда нека ми пише на лично.Ще получи всичко необходимо,за да участва в нашата инициатива:

- Покана за специалния дискорд канал,в който ще се обсъждат стратегиите - желателно е да ползва дискорд,но дори да няма пак може да участва.
- Списък с браузър игри,сайтове и тн.,в които ще можем да намерим евентуално играчи.
- Примерни съобщения,които най-кратко и най-точно да опишат предимствата на играта и да хванат окото на всеки играч.

Цели:
- Между 15-20+ регитрирани човека на ден.
- Да бъдем първата държава с 1000+ регистрирани играчи
- Да се опитаме да задържим колкото се може повече от регистрираните играчи - Тук всеки може да помогне.Когато видите нов играч на линия - пишете му,попитайте го има ли нужда от нещо,пратете му няколко хляба да забележи активността в играта,10на хляба няма да разорят никого.

Участващи:


- Boikov

- xAtilaBGx
- tosko01


Новите играчи правят играта забавна и държавата по-силна.Всеки,който има желание да се включи - да пише :)
52

Support

devila33

Comments (3)

Колкото повече се съберем толков повече ще доведем , представете си ако се съберем 50 човека и всеки доведе само по 2-ма на ден , това са по 100 нови играчи на ден . Също така вие печелите злато от рефералите си , което не е като да не ви трябва.
Аз не мога вмомента да помогна с реферали, щото съм на село, ама мога да докарам 100-200 овце, ако ви трябват Wink
A овцете ги давай, ще ги продадем и със златото ще вдигнем някоя ракетна до к5 ... Smile Smile Smile Smile