24 sata

Moto - Newspaper from Portugal -

Published in Croatia - Financial analysis - 29 Oct 2018 01:27 - 7

Pozdrav svima!

Kao što i sam naslov kaže, u potrazi sam za radnicima. Kako je u zadnje vrijeme nestašica radnika i moje skupe firme stoje prazne, odlučio sam se objaviti članak u kojem tražim poštene radnike.

https://www.tportal.hr/media/thumbnail/w1000/503.jpeg

Kako se visina plaće na tržištu poslova mijenja iz dana u dan, nudim mogućnost dnevne isplate ili tjedne. Dnevno bih vam isplaćivao plaću uvijek veću od one trenutne na tržištu, a tjedna bi funkcionirala tako da bi tokom tjedna kod mene radili za minimalac pa bi vam svake nedjelje (ili po dogovoru) isplaćivao tjednu plaću. Trenutno tjedna plaća je u kunama, ali možemo se dogovoriti i za isplaćivanje u goldima.

http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaR/2014/12/18/zayiflarken-hangi-ekmegi-yemeli--5099364.Jpeg

Kako bih vas dodatno privukao, nudim dodatne mogućnosti. Svi moji radnici imali bi pravo na jeftiniju kupnju fooda svakodnevno, a wepa kada dođe bilo kakav rat, po jeftinijoj tarifi.
Time biste bili najplaćeniji radnici u Hrvatskoj, s mogućnošću kupovine najjeftinijeg fooda i wepa kojeg možete pronaći.

https://www.erev2.com/public/upload/citizen/4450.jpg

Veliki čečen je u akciji pomaganja Hrvatskoj! Iskoristite ponudu i budite jedan od najbogatijih Hrvata!

Support

LordMarlockassecoHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKHaaKAdminassecoWiperbhdatisAJ3

Comments (7)

Evo ti za plaće Smile
Hvala Laugh
Sub
Evo me Smile
kolko golda akontacije dajes?
1 kao što si dobio u mandatu Laugh Cheeky
lose, lose