Away from keyboard

danider - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 03 Nov 2018 12:15 - 18

Здравейте, граждани!

Пиша тази статия, за да дам малко информация по няколко въпроса, които бяха повдигнати днес и за други важни неща.

1. По отношение на съплая за бомби, той се прави от Ibrulz и idtt. До момента бомбите се даваха на производствена цена, от днес се дават на половин цена. Който се интересува от участие в инициативата, да пише на младежите и ще бъде информиран за всичко.

Ако някой гражданин има интерес да продава оръжия от к1 до к3, които да се използват за правенето на бомби, моля да се свърже с itso, за да разбере моментните изкупни цени и при желание да предостави продукцията си.

Същото може да важи и за изкупуването на храна, когато няма налична държавата, за да доставя на разумни цени на гражданите в нужда.

2. По отношение на валутата, неналичието на такава на пазара се дължи на няколко причини, свързани с изгода за неприятели, за ограничаване на въстанията (доколкото е ефективно, тъй като валута се пуска не само от държавата), блокиране на възможности за спекула и т.н.

Валута има предостатъчно –който иска да си закупи такава праща съобщение на Ицо и ще му бъде предоставена на стандартния курс за продажба от 100 парички за 1,5 злато. Ако Ицо не е на линия, аз също мога да продам нужното количество, тъй като разполагам с валута, която продавам на приятелските настроените спрямо нас чужденци. Никога няма да върнем никой. При нужда ще печатаме пак и с две думи валута ЩЕ ИМА за всички. По отношение на операциите с печат, донейт и продажба на валута са налични съответните отчети, които могат да бъдат предоставени при искане.

3. По отношение на бонусите, остават ни няколко липсващи, които са на път да превземем – къде с война, къде с договорки и дипломация. Още малко и пълния комплект бонуси ще бъде наличен, което ще отпуши и приходите към хазната и ще позволи по-гъвкава политика и повече инициативи в полза на гражданите.

4. По отношение на кампанията за финансиране на ракетните площадки ще има обновление в идните часове с повече информация и следващите стъпки за това хората да се възползват от подпомагането.

На момента не ми идва друго на ум. Ако имате въпроси и неясноти, моля пратете ми лично съобщение и утре вечерта ще пусна нова статия с отговори и повече информация. Може да пишете в и коментарите.

Support

Comments (18)

Ето това е алтернативна форма на комуникация 07
Вот. До последния танк с вас
Браво Дани, изчерпателно казано. Не проследих целия разговор, но видях въпрос, защо не се печата на 0.01 или там 0.012 - обяснявам: целта на печатането на валута е по-слабите и тези които нямат VISA и не могат да се докопат до/да си позволят работници все пак да имат един гръб в лицето на държавата. Бомбения отряд вече почти всички са с к2+ и се набират още членове. В началото беше трудно/скъпо да се взимат оръжия, но вече изградихме фирми и производители и ги взимаме евтино. За съжаление съм с 1 затворено око и сигурно говоря не особено последователно, но утре съм готов да отговоря на всичко и да разясня всичко
Може би ще е добре да смените курса лев-злато. В момента хората продават 1 злато за 65 лева, само и само да вземат някой лев - я за да купят нещо, я да плащат заплати. Това изпомпване на златото от играчите е грешка, защото както знаем само със злато се вдигат фирмите и тренировъчните центрове. Задават се тежките ъпгрейди, добре ще бъде в хората да остава колкото се може повече от златцето.
Ицо, извинявай, не разбрах как курс 100 лв = 1.5 злато помага на когото и да било?
Вот. До последния танк с вас
Този марж дава възможност на държавата да оперира в ежедневните си дейности - намалените цени на бомбите, като цяло покупко-продажбата на блага, да има нужните войни, атака и МПП-та, да можем с дипломация да вземем регион под наем, за да си спестим съпротива и т.н. За конкретни подробности трябва да погледнеш отчета и различните пера като количество злато и предназначението му. @Espor.
Дани, по курс 100 лв = 1 злато държавата ще фалира ли?
Като добавка искам да кажа, че моментните приходи в хазната са непостоянни и недостатъчни, за да се изпълняват всички цели. От там и след обсъждане в парламента се определи курс с 50% надценка на валутата. Ако разгледате другите държави ще разберете, че валутата спрямо другите валути не е скъпа, чисто от статистическа гледна точка.
Има ли публикувани някъде съвети какви компании да правим и къде, понеже не съм намирал до сега - съжалявам ако съм пропуснал.
Поне към този момент е възможно да се случи. Стигането до пълен бонус е доста ресурсоемко. Също така, например при неналичието на бомбен отряд - употребата и производството на бомби ще е чувствително намалено и потребявано по хаотичен начин. Същото важи например и за продажбата на храна. Днес съм продал малко над 40к енергия, като гражданите получиха поне 50% повече енергия за същата цена, която ще платят, ако купят от друго място. Войните си вървят и просто тези атаки ли са, въстания ли са, или просто самия закон за война, който трябва да се пусне, за да може да има друго, ако не бъдат пуснати на момента, нещата се объркват. Най-малкото защото всички тези неща зависят освен от наличните ресурси и от външни фактори в лицето на врага например.
Като гледам постъпленията в хазната, май си прав Smile)
всичко хубаво, разбирам че се прави нещо за да може да се продава на гражданите на по- ниска цена. Но трябва да има баланс някакъв. В момента повечето производители, които не са свързани по някакъв начин с правителството не могат да си продават продукцията, просто защото правителството продава на цени под производствените.( с тази цел е и продаването на валута по курс 100 за 1.5, като по голяма част от валутата се купува пак от производителите за да имат за заплати) А правителството не изкупува цялата поизведена продукция, а само от определени хора. Получава се източване на злато от населението, залежаване на стоки на пазара , от там падат цените, производителите са на загуба, същевременно се вдигат заплатите. По този начин много хора ще фалират и ще се откажат ако не могат да се самоиздържат. Разбирам идеята , но нещо не работи както трябва. Не може едното за сметка на другото. Трябва да се намери някакъв баланс.
@dzunka не е така защото всички производители продавате на много по-висока цена от производствената... и не е като да не купувам от пазара и суровини и оръжия на моменти, но за съжаление активността в бомбения отряд спада и вече дори имаме добър резерв
една проста сметка за ицо математиката: itso 04.11 20:40 SELL ♦ ♦ ♦ 1k energy - 1 gold ♦ ♦ ♦ q5 weps - 100/6g ♦ ♦ ♦ SELL всички министри си обменяте чрез държаата златото на курс 1=100, 6 злато за 100 оръжия ти идват 600лв или 6лв на парче. аз вися от седмица и половина на 3,50лв на парче и никой не купува.
Министрите не си обменяме на курс 1 на 100. Ние си обменяме на 1.5 за 100, както и вие. Ти висиш не заради курса на държавата, а защото искаш да продаваш само и единствено за левове. Вчера ми писаха чужденци, че искат да ти купят продукцията, но не я даваш. Аз я купих с валута и им я продадох за злато на 1.5 за 100 валута. Просто не сте достатъчно гъвкави, че да ви се получават нещата.
вчера ти писах да да ми обмениш валута ти ме препращаш при президента, който не е на линия. час-два по-късно чух, че си обменил на други граждани и кво да си помисля? тия ми изкълчват ръцете умишлено. никой не знае на къв курс си обменяте златото, но не е правилно да продавате валута на Българи на същия курс като за чужденци.
Написал съм го и в статията, в мен има валута, която е за чужденци, ако президента го няма, ще обменя на всеки. И на теб ти казах, пиши на Ицо, ако не ще ти обменя колкото ти трябват. Ако някой има съмнения как си обменяме валутата, може да помолим админ да извади транзакции и да сметнем. Аз за себе си гарантирам, че ако съм взел валута е или от валутни на 2-3-4 злато 100 или от валутата на 0.015. По отношение на това защо се продава валутата на такъв курс за чужденци. Важно е да се отбележи, че продаваме такава само на страни, които ни дават регион, който няма да плащаме или на такива, които са наши съюзници, защото цялата политика и на нашия съюз и на съюза Вендета е България да има пълни бонуси, заради което много страни се отказаха от завоевания и дори ни предоставят свои региони - Гърция, Украйна, Албания. Румъния и Сърбия се отказаха от всякакви претенции, за да може ние да оберем всичко. Морално е да ги третираме по съответния начин.