Druga strana njive

Miki86 - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Financial analysis - 08 Nov 2018 03:37 - 7

Pozdrav svima, naime hrvatska nakon 34 dana igre bi trebala konačno imati bolnicu koja će nam svima olakašati daljni dmg kao država. Stoga CP zahtjeva od svih da se zaposle kod njega za 1kn kako bi to več jednom završili, ja osobno radim kod njega kako bi što prije posao bio gotov. Ako vas ja, CP ili bilo ko drugi mora moliti da ovo napravite onda nemam riječi. Kome je stalno do daljnjeg razvoja hrvatske odnosno nas svih ovdje to će da uradi odmah a ostali ako nežele pomoći ovdje u virtulanom svijetu onda neznam kakve su to osobe u stvarnom životu.

Fsite Coby 

Neki igrači se poznaju mjesecima a neki čak i godinama i ako nismo stekli zajedništvo i povjereje onda nam đabe sve ovo. Zato netreba nikoga moliti nego jednostavno je na tebi kako češ odlučiti, biti sebičan ili pomoći svojoim ljudima. A sad nakon govora vrijeme je za jedan PP!!!


PP- promođbeni program

JOŠ SE NISTE OPSKRBILI ZIMSKIM GUMAMA???
Dođite do nas u Sava - European Quality Tires, naše prodavaonice su diljem Hrvatske zato požurite s naruđbom i osjetite to prijanjanje i kavlitetu guma na cesti u zimskim uvjetima, vaš sava na vašoj strani!


Više nahttps://www.sava-tires.com/sava/hr/index.jsp




Druga stvar, radi se o poreznoj reformi koja je nazvana: neka jedu kolače....
Šalu na stranu :D, dakle država je digla porez na 5% kako bi mogla dalje napredovati jer bilo je krajnje vrijeme, svi smo već polako uhoditi u igru i mislim da se tu nema šta puno pričati jer večina država je tako napravila. Trebaju goldi za zakone, ratove itd... mislim da smo svi već stariji igrači i znamo kako to ide a u ostalom porez neće iči pretjerano gore ovo je čisto da država ima neki K.

Hvala na pozornosti!



Support

LordMarlock

Comments (7)

njab Laugh
Nisam shvatio, jel moramo svi i ici raditi kod kobija i kupiti gume u savi, ili samo gume? I drugo pitanje, ti firma kupuje golde za promociju? I treće, jel bot isto radi u firmi za bolnicu tj firmi za gume?
Gume su na vašu dušu, nema veze sa ostalim Laugh, vaš zadatak je samo da se zaposlite kod coby-a
Hrvatska umnobolnica
Hrvatska umnobolnica x2
harac narode , harac
karač narode karač