Gazeta Mëmëdheu

Cercizi - Newspaper from Albania -

Published in Albania - First steps in eRevollution - 11 Nov 2018 13:07 - 4

I kthena temes ne mes te skenes 
1 2 3 prova teknike . 
Prova prova .

Nga shqiperia ne Indi mreteron nje erresir 
Neper kodra neper fusha mreteron nje egersir 

Hani pini dhe rrembeni mbushni xhepa mbushni arka 
Te pa brek ju gjeti dreka miljoner ju zuri darka 

Merrni goldin beni fabrika po dije se mbas do tju ndjeki hija e tradhtis . 


Artikulli eshte bere per misjone . Nuk ka lidhje me realitetin cdo gje e ngjashme eshte nje rastesi . 
Dont try this at HOME . 

with love i juaji Cercizi . O9 

Rrofte Diktatura e Proletarjatit 

Support

Evil

Comments (4)

V1s1
s2 v3
cizi bir i im hahaha hastret
S15 v24 https://www.erev2.com/en/article/1480