Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 16 Nov 2018 04:13 - 3

Здравейте момци и моми,

Налага ми се следващите 1-2 седмици да замина на място, където интернета може да е кът. Или да не съществува въобще.

В това вереме издания няма да има ... На някой, мове и да му е харесало ... Или пък да му хареса, че 1-2 седмици ще е тишина ...

По-принцип съм подбирал по-дълги истории, за да са по-продължителни приятните моменти. Според мен кратки вицове тип "евреин-миньор" или "неможката митрев" ти правят кеф, но само за няколко мига

Относно подновяването на публикациите, след като се върна, имам сериозна чуденка дали има смисъл. В момента има две мисии за набиране на гласове за дадена статия. И въпреки усилията ми, явно не съм издирил достатъчно добри истории, за да ги премина. Текущите най-гласувани са:
https://www.erev2.com/en/article/1245 - 17 гласа
https://www.erev2.com/en/article/1917 - 16 гласа
https://www.erev2.com/en/article/1226 - 11 гласа

Относно дотациите, досега съм получил 45 лева. Което означава, че няма и финансов смисъл.

В този ред на мисли, решението ще зависи единствено от Вас читателите. Ако имате желание да се подновят историите, трябва да го разбера по някакъв начин.
И нека този начин да е с гласуване, за да се покрият текущите мисии. За всяка статия събрала 50 гласа ще има още един ден с 3 статии. Ако някоя статия събере 200 гласа цяла седмица ще има издания с по 3 статии на ден. Може да гласувате за текущата. Или за някоя друга издадена от вестника, включително тези 3-те от по-горе.
За всеки достигнати 100 абоната ще има 1 седмица издания с по 3 статии на ден.
За тези които са по-заможни приемам и финансови дотации. Като условията са същите, само че в левове вместо гласове. За всеки дотирани 50 лв (текущо са 45), ще има един ден с 3 статии.

Забавни истории има достатъчно. Трябва само да им се насладите.

Поздрави
А333

Support

OLIO28OLIO28Boikov

Comments (3)

3
Относно мисии за набиране на гласове - единственият начин да се съберат е дебнене в общият международен чат и обмяна на вотове (v4v) и абонати (s4s) Досадно е , бавно е , и става бързо само в началото , когато за повечето играчи си нов вестник- но който иска тези медали и награди - дерзае.
Според мен тази система за размяна на псевдо гласове не е етична. А333 такива работи няма да правя. Ще продължа да издавам само ако има смисъл. Досега 50 лв дотации са събрани. Което прави 1 ден издаване след като се прибера обратно в цивилизацията