Document

Menedimos - Newspaper from Greece -

Published in Greece - First steps in eRevollution - 08 Oct 2018 08:41 - 8

Καλησπέρα σας,

καταρχάς να ευχηθώ πάνω από όλα καλό παιχνίδι, καλή συνεργασία χωρίς έχθρες με την ύπαρξη ενότητας. Λόγω του referral link, αρκετοί λογαριασμοί ανάμεσά μας καλέστηκαν να παίξουν ένα τέτοιου είδος παιχνίδι για πρώτη φορά.

Παρακάτω υπάρχει ένας σύντομος οδηγός γνωριμίας με το παιχνίδι, τον οποίο τον δανείζομαι από τον admin.

Για να εργαστείς χρειάζεται να πας στην καρτέλα My Buildings -> Companies.
Εκεί εμφανίζονται πάνω ο εργοδότης σου, που πατώντας το Work δουλεύεις για αυτόν επί πληρωμή και παρακάτω οι εταιρείες σου, όπου δουλεύεις για εσένα ή σαν διευθυντής ή χρησιμοποιώντας και τους εργάτες σου. Προσοχή, για να δουλέψεις και σαν διευθυντής αλλά και χρησιμοποιώντας τους εργάτες σου θα πρέπει να επιλέξεις όλα τα κουτάκι πριν πατήσεις το Start Production.

https://i.imgur.com/X0YXeAD.png


Τα αγαθά που παράγεις τα βρίσκεις στην αποθήκη σου. Αντίστοιχα για να πας εκεί χρειάζεται να κάνεις κλικ στην καρτέλα My Buildings -> Storage. Εκεί θα δεις πόσο χώρο έχεις (όλοι ξεκινάμε με 1000) αλλά και τι έχεις μέσα σε αυτήν.

Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις στο παιχνίδι είναι καθημερινά να κάνεις εκπαίδευση. Για να εκπαιδευτείς χρειάζεται να πας στο My Buildings -> Training Grounds. Το παιχνίδι είναι καθαρά πολεμικό. Και στον πόλεμο σημαντικό ρόλο εκτός από το Military Rank παίζει και η δύναμη του λογαριασμού σου.

https://i.imgur.com/XZqcgQp.png

Το παιχνίδι είναι εικονική πραγματικότητα. Ευτυχώς ή δυστυχώς από την πραγματικότητα δεν λείπει η πολιτική ζωή. Κάθε 5 του μήνα θα γίνονται προεδρικές εκλογές ενώ κάθε 15 του μήνα θα πραγματοποιούνται οι βουλευτικές εκλογές.

Καθώς το άρθρο ανεβαίνει στα Ελληνικά, δεν ήθελα να γίνω πολύ αναλυτικός. Έγινα όσο πιο συνοπτικός γινόταν, για να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα με το πλήθος των χαρακτήρων.

Παρόλα αυτά ότι απορίες έχετε μπορείτε να τις γράψετε στα feeds της χώρας και θα σας λυθούν άμεσα από τους παλαιότερους παίκτες.

Σας ευχαριστώ,
Menedimos.

Support

Comments (8)

Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως δεν θέλω να ανταγωνιστώ τον φίλο IoannisB αλλά ούτε και κλέβω ιδέα του. Το άρθρο ήταν έτοιμο από χθες αλλά λόγω block κατάφερα να το δημοσιεύσω σήμερα.
Καλή σκέψη φίλε μου, μην ανησυχείς δεν κυνηγάω πνευματικά δικαιώματα για τίποτα, συνέχισε δυνατά!
Vote
thx
v
+
https://www.erev2.com/en/article/218..s4s
S 92 https://www.erev2.com/en/newspaper/412