Gazeta Mëmëdheu

Cercizi - Newspaper from Albania -

Published in Albania - Political debates and analysis - 18 Nov 2018 07:01 - 3

Deri parapak ditëve e luaja lojën pothuajse inaktiv.
Arsyeja pse u riktheva aktiv ishte për shkak te ngjarjeve të ndohura në javën e
fundit.
Ikja e shum shqiptarve jasht vendit, që deri këtu nuk përben aspak problem .
Problemi fillon tek privatizimi  I goldit të Republikës së Shqipëris.
Ose ndarja e këtij goldi mes disa personave.

Unë si individ u mundova të bisedoja me të dyja palët për të gjetur një të
mesme por që realisht nuk ja dola . Tani kerkoj bashkpunimin e të gjithë
shqiptarve për ti dhënë zgjidhje kësaj situate.
Edhe pse është vetëm një lojë dhe gjithkush ka taktikat e veta se si e luan,
kjo nuk ju jep të drejt te merrni gold nga shteti dhe ti përdorni për përfitime
të jë grupi njerëzish qofshin këta edhe shumica e shqiptarve.

Problematika e rradhës është dhënia me qera e një territori tek Bullgarët kjo
deri dje në lojëra të tjera është quajtur TRADHTI këtu na del politikë e hollë.
Nëse janë pyetur të gjithë shqiptarët dhe kundër jam vetëm unë atëher lojë të
mbar  shok se kjo loje nuk paska më ideale . Por vetëm ide për ACC të fortë .
Nëse jeni mbledhur të humbni kohë nga jeta juaj për acc të fortë ju vec rruga e mbar .
Por nëse jemi në këtë lojë për arsye të tjera,
një nder to është për të par Shqipërin sa më lart edhe pse është vetëm një lojë atëher hajde të bashkoemi.
dhe tu tregojmë të gjithë botës që këtu ka ende shqiptar qe nuk ju është bërë gjaku ujë.    

  

Support

Comments (3)

o7 V/S
gjithmone problemin e kemi brenda nesh !
Goldi i shtetit duhet te jet i shtetit mu npith .