StateMediaPress

B I T E R - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Warfare analysis - 19 Nov 2018 13:11 - 8


https://image.prntscr.com/image/X1cvfmZvSyGuibp6MatVug.png

Καλησπέρα σε όλους τους Έλληνες και συγχαρητήρια σε αυτούς που πολέμησαν και ήταν ενεργοί σε αυτές τις κρίσιμες μάχες τις πατρίδος που είχαμε στην Ανατολή. Τα σχέδια πάνε όπως ακριβώς είχαν ειπωθεί και στο προηγούμενο άρθρο, που είχαμε ενημερώσει τους πολίτες μας και τους Αρχηγούς όλων των MU για τις μάχες που πρόκειται να ακολουθήσουν και τις γεωπολιτικές μας βλέψεις στην Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα στην Κυβέρνηση. Με αρκετό κόπο και αγώνα έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε τα εδάφη της Αιγύπτου, του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας  που θέλαμε από την αρχή και ήταν κατακτημένα από το Ιράν. Η χώρα μας πλέον βαδίζει προς την νίκη με τους στόχους που είχε επιλέξει εξ' αρχής χάρης τους ενεργούς πολίτες της. Οι πολιτικές μας πεποιθήσεις στην κατάκτηση εδαφών στην Ανατολή βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί και θα συνεχίσουμε βαθύτερα κατακτώντας τα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ.  Επιπλέον θέλουμε να δώσουμε ένα πολύ μεγάλο μπράβο για την χθεσινή μας νίκη εναντίον του Ιράν  στην Σαουδική Αραβία στην περιοχή El Hasa, διότι η συγκεκριμένη αυτή περιοχή μας δίνει το μπόνους Resource: Rubber που δεν είχαμε τόσο καιρό, λόγο της παραχώρησης της Μακεδονίας στην Βουλγαρία με την συμφωνία που είχε κλείσει μεταξύ των δύο χωρών εδώ και αρκετό καιρό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η μάχη με την Βουλγαρία στην περιοχή της Μακεδονίας είναι συννενοημένη και δεν πρέπει να ξοδεύουμε τα φαγητά και τα όπλα μας εκεί, αφού πληρωνόμαστε για να την έχουν υπό έλεγχο της. Οι Αρχηγοί αλλά και Υπαρχηγοί των κάθε MU καθημερινά τοποθετούν την σωστή μάχη που σας προορίζει να χτυπάτε και είναι η πιο σημαντική!


Για να υπάρξουν όμως νίκες στον πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε θα πρέπει να υπάρξουν και παραγωγές, (εφόδια) με αποτέλεσμα να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο κάποιας επίθεσης στα εδάφη που έχουμε κατακτήσει ή και ακόμα στην ίδια μας την Πατρίδα. Αυτή την στιγμή οφείλουμε όλοι να αυξήσουμε τις παραγωγές μας το συντομότερο δυνατόν!

http://s20.postimg.cc/bfxxnxr19/spacerb.jpg

Όσο αναφορά με την μάχη της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στην περιοχή της Ιταλίας έχουμε κλείσει μια συμφωνία με την Βουλγαρία που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές. Δευτερεύοντος σκοπός μας είναι να αμυνόμαστε στις επιθέσεις που δεχόμαστε από την Βοσνία στις περιοχές της Ιταλίας που έχουμε κατακτήσει αλλά και φυσικά τις επιθέσεις που δεχόμαστε από την ίδια στην χώρα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αμερική που βοηθάει σε αυτόν τον συγκεκριμένο πόλεμο.

Θα θέλαμε να κάνουμε μια τελευταία αναφορά που αφορά όλους τους πολίτες της Χώρας αυτής. Αποφασίστηκε χθες βράδυ μεταξύ της Κυβέρνησης πως θα γίνει αναδιοργάνωση του στρατού με κρατική μονάδα όπου θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες που θα γραφτούν σε δελτίο. Ο κάθε πολίτης ο οποίος θα θέλει να ενταχθεί στην Κρατική αυτή μονάδα θα έχει το συγκεκριμένο εικονίδιο το οποίο ετοιμάζουμε.


http://s20.postimg.cc/bfxxnxr19/spacerb.jpg

Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και τον χρόνο που αφιερώσατε στο άρθρο αυτό. 
Σκοπός μας είναι να γίνει η Ελλάδα μια Υπολογίσιμη δύναμη έχοντας ενεργούς πολίτες και με μια Χώρα ενωμένη και αυτοδύναμη!


Καλή επιτυχία,
              Υπουργός Άμυνας.

                                                                   http://s20.postimg.cc/qyvdl1zbx/2vtp9xl.pnghttp://s20.postimg.cc/dj8cvlqu5/2gsefly.png

Support

petros2The KINGSaferSenju KenshinDiamantismontaCITY12

Comments (8)

Ψήφος!!! Ζήτω η Μεγάλη Ελλάς!!!
Highly Encrypted Article
v
@NikosChalk7 Οι στόχοι βγαίνουν στο eRev2 άσχετα με το eRep Wink
@N1kolaos Biternas,αυτο ειναι αληθεια εκει περα εδω και χρονια εχει χαθει η ουσια του παιχνιδιου και καθε μερα φθειρεται ακομα περισσοτερο,ελπιζω πως δεν θα γινουμε εδω περα ετσι οπως εκει,τα ζεις και εσυ καθημερινα στο ερεπ αδελφε δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω Wink
Voted. Hail Hellas o7
3 και το.... Κούγκι!
Hail Ellas