Away from keyboard

danider - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 22 Nov 2018 14:50 - 11

Здравейте,
Току-що сядам на компютъра и видях една тирада от абсолютно неверни неща на стената в играта, за които смятам, че трябва да дам обяснение.

1. Написано е, че държавата купува к5 оръжия, а не прави съплай. Това е абсолютно некоректно. Съплай е правен няколко пъти за важни битки и от него са се възползвали десетки играчи. Пазя една камара снимки с демиджа на хора, които са си купили к5 пистолети на 2 злато на 100 от държавата и след това са предоставили снимка с демиджа си в конкретната битка.

2. Сделката с OFC преди да дойдат в България беше следната – 66% рефунд на данъци в България и валута с отстъпка в замяна на това да не приемат договори срещу нас. България е единствената държава с пълен пакет бонуси и наемниците получават запитвания за продажба на демидж срещу нас почти всеки ден. Благодарение на тази сделка, до сега нито един път не е ударено срещу нас. В един от случаите ставаше на въпрос за дългосрочен договор за адски много щета.

3. Сделката с OFC след като дойдоха в България се състои в продажба на валута на 0.013 за 1 лев и връщане на данъците от строеж на фирми. Не само, че не им плащаме, а от продажбата на валута печелим адски много злато. Който желае може на лично да получи информация за количествата.

Ще кажа само, че благодарение на тази продажба на валута в момента през няколко дни продавам къщи на 300 лева (4.5) злато при цени между 7 и 9 злато на черно. Благодарение на това злато ежедневно се изкупува ваша продукция, с която се финансират бомбаджиите. Ако някой погледне отчета се вижда, че не просто харчим злато, а го инвестираме с цел дългосрочна печалба.

4. По отношение на това дали OFC бият за нас, или не, ако има достатъчно негодуващи, ще извадя статистика за всички български битки и битки на съюза, които са ни били приоритет и ви гарантирам, че цифрата щета направена в наш интерес е значителна сума.

Ако имате някакви други въпроси, пишете в коментарите, за да ви отговоря.

Support

BoikovBoikov

Comments (11)

Хората обичат да си съчинват глупости. Добра информативна статия. Много добре сте направили. Благодарим на OFC за отказването на поръчки срещу нас. Respect!
o7
Добре... само имам забележка относно валутата.... ако ще продавате на 0,013, то нека е за всички на толкова.
Къде да го видя отчета? И имам въпрос - как точно се инвестира златото с цел дългосрочна печалба ?
Всичко с отряда е хубаво,но всеки ден продължават и продължават да прииждат нови играчи с по 600+ сила,изоставяйки своите държави.Има ли някакъв план колко още хора ще бъдат допускани или?Защото с тия темпове до 1-2 месеца в другите държави я са останали по няколко силни играчи,я не и смисълът да се бият с нас ще е никакъв и ще напуснат играта в даден момент.
Дзун, дани го е написал - прави се запас от к5 оръжия и съплайват при напечени битки + къщи к1 на двойно по-ниски цени. Това е супер, само за курса на валутата е кофти като я дават по-евтино, защото ни разказват играта така. На мен всичко ми е к5 и едвам кретам, не ми се мисли за хората с по-ниски добивни...
Чужденци повече извън тези за момента няма да взимам. Също така за момента няма да продаваме повече валута. Отчета президента го пресоставя на всеки заинтересован. Инвестуциите са в къщи и к2 оръжия
има ли построени фирми в профили на членове на правителството с държавни средства? аз това разбирам под дългосрочна инвестиция. ако има след като се оттеглите от длъжност за чия сметка остават компаниите?
Да, има. Къщите са в моя профил и к2 оръжия в друг. Дори когато човек не е на длъжност, продукцията може с няколко клика да се предоставя на държавата.
Може ли да се направи списък на компаниите: какви, колко и в кои профили са ? Не смятам за разумо следващите правителства и президенти да ви гонят за продукцията от тия компании. По-редно е да си върнете парите на държавата. Къде се описват разходите по тия компании ( предполагам са назначени работници и им се плаща с държавна валута) къде се описват приходите и печалба ако има . ей такива деликатни и тънки сметки Smile
1. Вече съм направил първата вноска от къщите, които съм продал от фирмите. Става на въпрос за 5 к1 къщи и 15 к5 суровини. Имам таблица, в която описвам всичко за производството на къщите. Не се работи с работници и не се плаща с държавна валута. До момента разходите са 3581 лева, приходите са 6000 лева.