Topnički dnevnici

Published in Croatia - Political debates and analysis - 24 Nov 2018 11:14 - 8

Pozdrav eHrvatski narode. Jučer je dosadašnji predsjednik Fsite Coby radi nemogućnosti izvršavanja predsjedničkih obveza zbog obaveza u RL zatražio impeach. Ukratko, planiram nastaviti putem koji je eHrvatska i do sada išla bez velikih odstupanja. Nastaviti ćemo diplomatske odnose sa zemljama s kojima smo i sada u dobrim odnosima.

Kao što i samo znate trenutno smo u ratu sa Španjolskom. U tijeku je napad na drugu njihovu coru regiju. Pozivam Hrvatske igrače da pucaju odgovorno tj. da prate zid i bez nepotrebnog overkilla. Prije kraja runde će biti kordinacija na discord kanalu pa je poželjno da u slučaju da će te pucati dođete na discord.

Što se ekonomije tiće ne stojimo baš najbolje. Kroz neko dogledno vrijeme nam je u planu unormaliti MM, te pokrenuti tržište. Da samim time kupujemo sa tržišta te da privućemo strance da kupuju na našem tržištu. Planiram u dogovoru sa guvernerom oformiti refund na upgrade kompanija.

Pozivam sve građane i ostale koji žele da se pridruže na Official Croatian discord. Ipak, najbolji dio ovih igara je druženje. Možda se netko odluči i aktivirati kad vidi da nas ima aktivnih i da nam je cilj zabaviti se i provesti kvalitetno vrijeme bez nepotrebnih i nepoželjnih prepucavanja kao što je do sada svugdje ulazilo u prvi plan. 

Nema nas puno, toga sam i sam svijestan. Zbog toga bi vas pozvao na zajedništvo i timski rad. U slučaju da netko ima želje i ambicije sudjelovati u politici i pomoći nam u kreiranju jake eHrvatske slobodno se obratite na PM ili putem discorda. U slučaju da netko želi eHR državljanstvo slobodan je to isto zatražiti.

Cilj mi je ostvariti stabilnost na teritorijalnom planu, ekonomiju osnažiti i dignuti na noge da tržište bude funkcionalno. Glavni cilj mi je pokušati pomaknuti eHrvatsku iz ove monotonije.

Lanac je jak koliko i njegova najslabija karika.


Najlipši pozdravi,
manga1911 - CP of eCroatia


HAJDUK ŽIVI VJEČNO!


https://aktualno.hr/wp-content/uploads/2017/08/zastave-branitelji-750x480.jpg


Support

NemetonLordMarlockGofonjaNebra007

Comments (8)

prodajem q5 kucu 15 golda /// q1 kuca 5 golda PM
Ev ti 5 kuna Cheeky
imaš po kune fali mi za žvaku? Cheeky
Marlock vrijedi 5 Nemetona
njab Laugh
ovaj cp mi nije drag
o7
o7