Document

Menedimos - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Social interactions and entertainment - 24 Nov 2018 17:31 - 8

https://i.ibb.co/rM77nB4/fSQAFf9.pngΚαλησπέρα Ελληνίδες και Έλληνες,

Τα μέλη της κυβέρνησης έπειτα από αποφάσεις του Προέδρου μας Safer, προχώρησαν σε μία πιο στρατιωτική οργάνωση της χώρας. Με το πέρασμα των ημερών το παιχνίδι σοβαρεύει, τα μέτωπα γίνονται όλο και πιο απαιτητικά και η ύπαρξη οργάνωσης στην χώρα μας ήταν αναγκαία.

Αρχικά δημιουργήθηκε η 1η κρατική στρατιωτική μονάδα, η Hellenic Army. Στην μονάδα commander ορίστηκε μέχρι νεωτέρας ο εκάστοτε Πρόεδρος της χώρας. Σκοπός της μονάδας είναι να εκπαιδεύσει νέους και παλιούς πολίτες σε σύγχρονους τρόπους μάχης, πειθαρχίας και ομαδικότητας. Πριν γίνει κάποιος μέλος της μονάδας αναγκαίο είναι να έρθει πρώτα σε επαφή με τον Commander ή έναν από τους 3 Captains και να του στείλει μήνυμα, ώστε να περάσει από μία συνέντευξη.

https://s20.postimg.cc/bfxxnxr19/spacerb.jpg


Να σας υπενθυμίσουμε πως όποιο μέλος εισέλθει στο Hellenic Army, είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιεί discord, Τα μέλη της μονάδας θα λαμβάνουν επιπλέον παροχές σαν bonus ανάλογα με την εργασία που παρέχουν, αλλά όλα τα μέλη θα έχουν περισσότερα προνόμια από απλούς πολίτες. Επιπλέον παροχές θα λαμβάνουν και όσα μέλη συμμετέχουν σε ομαδικές επιθέσεις και άλλου είδους αποστολές που συνήθως οργανώνουμε τα τελευταία λεπτά σε μάχες  ή και κατά την διάρκεια της ημέρας.

Έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες κρατικές εταιρείες Q4 όπλων, κάθε μέλος της μονάδας θα πληρώνετε με 30 CC εφόσον αποφασίσουν να βοηθήσουν την μονάδα και την χώρα με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνουν και κάποια επιπλέον μικρά προνόμια. Τα κρατικά όπλα, θα δίνονται έναντι πολύ χαμηλού κόστους για τους πολίτες και σε μερικές περιπτώσεις και δωρεάν.

Ο χαρακτήρας της μονάδας είναι η πειθαρχία, η προσφορά και η ομαδικότητα. Με την πάροδο του χρόνου, θα γίνουν προσπάθειες οι παροχές προς τα μέλη της μονάδας να αυξηθούν. Επίσης για κάθε μέλος θα υπάρχει αξιολόγηση στο έργο του, ανάλογα τα καθήκοντα που θα έχει αναλάβει ή αυτά είναι για την μονάδα ή αυτά είναι για την χώρα.


http://s20.postimg.cc/qyvdl1zbx/2vtp9xl.pnghttp://s20.postimg.cc/dj8cvlqu5/2gsefly.png


Ο Υπουργός Νέων,
Menedimos.

Support

SaferB I T E Rleonidas444

Comments (8)

o7
Vote, o7
V
V
Και το γάμο της σελίδας
ο7
Ψήφος!
o7 η καλυτερη mu Laugh