Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 25 Nov 2018 22:38 - 4

автор: Иво Сиромахов

16 септември 2010

Понякога имам чувството, че съм много по-умен не само от колегите си, но и от всичките си връстници. Пак казвам – постоянно ми хрумват невероятно мъдри мъдрости. Днес например, докато аках, ми хрумна следната мисъл: „Животът ни е даден, за да го изживееме по най-жив начин”. Много яка мисъл, трябва да я кажа в някое интервю.
18 септември 2010
Алисия, милата, ми посветила песен. И за моя изненада песента не е чак толко лоша. А и текста не е супертъп. „Твоя тотално, просто не е реално…” Казах й, че според мен „тотално” и „реално” се римува с „искам те анално”, ха-ха-хааа. А тя се нацупи. Ми кво, що па да не ми пее такива неща – моя жена си е, ше си правим квот си искаме.
19 септември 2010
За разлика от момчетата, аз много обичам да чета. Пак казвам – на всеки лагер-сбор отивам с поне 10 списания „Блясък” и някоя книга. Сега съм си взел една книга на любимия писател на една страхотна позната, която не ми е позната и не е бременна, пак казвам – това са си изцяло наши неща – Паулу Коелю. Книгата се казва „Вероника решава да умре”. Направо изтръпнах, като видях заглавието. Защо да умира това хубаво момиче? Верно, не е кой знае каква певица, няма много участия, но пък чак да мре…
20 септември 2010
Един колега прочел книга за историята на българския футбол. В нея пишело, че в България футбол се играел от 13-ти век. Това бил спортът на болярите. Те не тичали, а бавно се разхождали по игрището с чувство за достойнство и мъдро изражение на лицето. Според мен тази традиция се е запазила в българския футбол до ден днешен.
21 септември 2010
Според една позната, която не е бременна от мен, пак казвам, можеме да се класираме за Европейското само ако победителят в групата се определя чрез гласуване с есемеси. Тва не е лоша идея между другото. Трябва да я подхвърля на Боби Михайлов.
22 септември 2010
Много съм интелигентен. Чета Данте Алигиери. Нищо не разбирам, но се чувствам някак си одухотворен. Данте пише, че адът имал девет кръга. Според мен, ако националния отиде в ада, ще отпаднем още в първия кръг.
23 септември 2010
Боби Михайлов ни събра и ни каза, че трябвало да си играем нашта си игра. Според мен ще е по-добре да играем футбол, ама щом Боби Михайлов казва да играем нашта си игра, ше играем нея.
24 септември 2010
Подготовката на Национала върви много добре. Сработихме се, атмосферата е чудесна. Пак казвам – имаме само 4 проблема в отбора – нападението, полузащитата, защитата и вратаря.
25 септември 2010
Прочетох една статия, в която пише, че най-великите музиканти са вземали наркотици – Франк Синатра, Кърт Кобейн, Ози Осбърн, Джим Морисън. Споделих го с Алисия, а тя ми вика: е аз кво да направя. Викам: ми почни поне да дишаш лепило, дееба.
26 септември 2010
Днес на тренировката вкарах невероятен гол. Пичовете ми викат: е, кво толкова, всеки може да вкара дузпа. Викам: да, ама само аз мога да вкарам дузпа с глава!
28 септември 2010
До нас са отворили магазин „Всичко за футбола”. В него продават бира, цигари и телевизори.
29 септември 2010
Алисия хич не обича да гледа мачове. Все вика: скучно ми е, скучно ми е. Е как да ти стане интересно? Ами, вика, по-интересно ще ми е ако футболистите играят без гащи. Хехе, палавницата ми тя!
30 септември 2010
Дадох интервю за „Блясък”, в което казах, че с Алисия правим неповторим секс. А журналистката ме пита: какво означава „неповторим секс”. Обясних й , че неповторим секс е, когато мъжът не може да повтори.
2 октомври 2010
Реших твърдо да си сменя клуба. Пак казвам – повече няма да стъпя в „Найт флайт”, крайно време е да пробвам и други клубове.
3 октомври 2010
Жените са като книгите. Пак казвам – няма лошо, ако една жена е като прочетена книга. Лошото е, ако се вижда къде какво са си отбелязвали тези, които са я чели преди теб.
5 октомври 2010
Пак казвам – Разликата между мен и Алисия, е че аз не мога да пея, а приликата – че и двамата не можем да играем футбол.
11 октомври 2010
Днеска дадох некво интервю за некво списание, забравих му името. И журналистката ме пита какво трябва да направи една жена, за да ме впечатли при първа среща. Отговорих й, че за да ме впечатли една жена при първа среща трябва толкова здраво да ме прегърне с крака, че ребрата ми да изпукат.
14 октомври 2010
Вчера Матеус даде пресконференция и разви много интересна теория. Според него България е специфична страна и футболът е специфичен. Е, кое му е специфичното бе, пита го Сашо Диков. А Матеус вика: специфичното е, че българските футболисти не искат да играят.

Support

Boikov

Comments (4)

очаквайте скоро: как разсъждават сините началници.
Ако имате желание да продължи издаването на този вестник, трябва да го разбера по някакъв начин. И нека този начин да е с гласуване. За всяка статия събрала 50 гласа ще има още един ден с 3 статии. Ако някоя статия събере 200 гласа цяла седмица ще има издания с по 3 статии на ден. За всеки достигнати 100 абоната ще има 1 седмица издания с по 3 статии на ден. За тези които са по-заможни приемам и финансови дотации. Като условията са същите, само че в левове вместо гласове. За всеки дотирани 50 лв (текущо са 45), ще има един ден с 3 статии.
Силно Laugh o7
Браво бе пич!