Discussion

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 26 Nov 2018 13:43 - 2

                                              Добър ден ! :) 


Имам запитване към всички играчи, с цел да създадем дискусия и се надявам дискутираното да доведе някаква полза на новите играчи, като всеки може да представи някакви насоки и съвети за развитието на играчите в играта.
Ще направя едно малко представяне за себе си играл съм в ерепублик 1-2 години преди доста време може би към 2010-12. Тук се регистрирах преди 2 седмици, понеже чух че има нова по-изчистена и доближаваща се игра до ерепублик. 
Понеже съм забравил доста от работите , а и тук има промени, и човек трябва да търси доста за да разбере някои неща, реших да ви помоля за помощ, като и целта на този вестник е и да помогнем на новите играчи чрез дискусионните теми.
 

Аз съм 21 ниво имам 50 злато и тренировъчен център ниво 2, както и ракетна площадка , и фирмите с които всички започваме.

Та моят въпрос е какво да правя с това злато, понеже не хванах промоцията, и мисля да изчакам следващата а през това време искам да развия малко икономиката, мислех си да построя две фирми за оръжия и за производство на материалите им , но не знам дали възвращаемостта няма да е прекалено дълга и дали си заслужава в инвестирането им. 

Ако някой има други предложение и съвети за най-добър старт в играта може да предложи долу в коментарите, 

                                                                                 
                                                                   Благодаря Ви :)
                                                                                                             

Support

Boikov

Comments (2)

Ами,бих ти препоръчал да вземеш к3 тренировъчната площадка за 70 злато,щом вече имаш 50.Колкото по-високо нивото,толкова повече сила с всяка тренировка,а колкото повече сила - толкова повече щета в битките.Може да ги инветираш и във фирми,с които да обезпечаваш дневната бомба - к1 фирма за оръжие и суровинна фирма за оръжия.Ще ти трябват по 50 оръжия к1 и 200 материал за да произведеш 1 бомба,но с бомбите не само ще вкарваш по 200 000 щета в битки и ще печелиш по-лесно медали за щета,но и на всеки 30 дни ще получаваш по медал за производство на бомби.Това са моите предложения,но аз бих заложил на тренировъчния център честно казано.
мерси , аз реших да построя 2 площадки за оръжия и 2 за производство на суровини, както и площадка за бомби, ще направя 5 бомби, след което ще продавам стоката и изчислих че за месец отново ще имам 50 голд, и ще започна да работя вече на +