Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 26 Nov 2018 23:25 - 2

автор: Иво Сиромахов

СЕКСИ ЛИ СИ?

    КАКВИ МЪЖЕ ХАРЕСВАШ?

А) миии…. високи, поддържани… смисъл да не са некви космати, да ходат на фитнес и да имат пари

Б) за мен най-важното в един мъж е да има чувство за хумор. И яхта.

В) истинският мъж трябва да мирише на пот, цигари и мотори. Тва е.

Г) Разочарована съм от съвременните мъже. Не ценят артистизма ми, таланта ми, добротата ми. Но аз съм оптимистка. Продължавам да чакам Голямата Любов.

    КАКВА Е ЗА ТЕБ ИДЕАЛНАТА РОМАНТИЧНА ВЕЧЕРЯ?

А) миии… то не е само да вечеряме нали… смисъл трябва да ме предразположи преди това… да ме заведе в мола, да ми купи едни много сладурски ботушки, които съм си харесала, после да отидем да вечеряме… аз не ям много, само салата цезар и пия бяло вино… и после да отидем във “Флайта” да потанцуваме… и после – квото иска…

Б) Най-романтично ми е било в Дубай, в тоя хотел къде е като корабно платно. Шестзвезден, със сички екстри. И да ви кажа, арабите са много романтични мъже. И изобщо не са стиснати.

В) яката романтика беше в Каварна на Джулая. Джон Лоутън пее, ние с Цонко сме си махнали главите с неква домашна ракия и чакаме изгрева. Страшна свирка врътнах на Насо Джудаса, ма той беше толко пиян, че на другия ден нищо не помнеше.

Г) Ами аз от години не вечерям, щото квото хапна, всичко ми се лепи. Но си представям идеалната романтична вечеря с интелигентен мъж, да гледаме звездите и да има така свински флейчици, мариновани в зехтин и балсамов оцет с малко риган и за десерт – сметанова тортичка, полята с шоколадов сироп и украсена с малини… ммм, развълнувах се.

    КАКВО Е ЗА ТЕБ ИДЕАЛНАТА ЖЕНА?

А) ми аз съм горе-долу идялна… смисъл, хода на фитнес, епилирам се, махнала съм си веждите и имам малко колаген в устните… само гърдите не си харесвам… смисъл големи са, ма искам да са още по-големи и той Сашо уж ми обещаваше, че ще ми плати едни силиконови цици, ма после се оказа, че е женен и спря да си дига телефона.

Б) идеалната жена е опитната жена… не разбирам мъжете, които ходят с 18-годишни кифли… ми те само им харчат парите, а изобщо не знаят как да им доставят удоволствие, как да ги накарат да се чувстват желани… истинският мъж винаги би предпочел жена около 30-те.

В) аз най се кефим на Мара Хондата. Бахти пичката е тая! Кара мотори, пие по шише ракия и псува като Стоичков. Изобщо не й дреме.

Г) за мен идеалната жена е духовно понятие. Важна е вътрешната красота, а не как изглеждаш и колко килограма тежиш.

    РАЗМЕРЪТ ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ?

А) смисъл?… кой размер?… ааа, на пениса… хахаха… ми не знам… хахаха… смисъл… те мъжете са шашкат, ма тва е неква глупост според мен… смисъл важното е да е твърд, нали…

Б) за мен е без значение… няма да забравя един случай, бях с един страхотен мъж на Малдивите, в най-луксозния им хотел, със спа-център и всичко… стаята беше две хиляди долара на вечер… и когато стигнахме до момента, в който да… разбирате… да се отдадем на страстта… той някак си притесни… мислел, че му е малък… и аз му казах “отпусни се, страхотен ти е”… и той се отпусна… и беше толкова щастлив, после ми купи и джип… така че това са предразсъдъци

В) мноо ясно, че има значение. В “Люлин” има един пич – Чефо, на който му е огромен! Винаги съм искала да ме изкърти с тва голямо парче, ма той постоянно е пиян и не му става

Г) не бих казала, че има значение. Не съм придирчива. Важното е да има кой, а не колко му е голям.

    ГЛЕДАШ ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ?

А) ми гледам, да… Николета гледам, Брадъра гледам… даже си мечтая да участвам в Брадъра… страшна купонджийка съм и ше направя голямо шоо

Б) Рядко гледам телевизия, защото много пътувам… оня ден попаднах случайно на ВИП брадър… е какви випове са това? Ми те нямат пари… Аз преди две години имах романтична връзка с победителя от испанския ВИП Брадър, няма да му казвам името, защото е популярна личност… Ми той ми купи мезонет и ме заведе на остров Мавриций. В най-луксозния им хотел. Това е истински ВИП, а не като наште цървули.

В) телевизията е шит. Навремето гледах Денис и приятели, тва беше ебахти якото предаване, куфеехме много. Ма го спреха.

Г) Никога не съм гледала “Шоуто на Слави”, защото опростачва народа и насажда чалгата. Затова не го гледам и никога не съм го гледала! Снощи на гости му беше Тото Котуньо и вместо да го интервюира, нашият Славчо през цялото време му говореше за себе си. Простак! А миналата седмица бяха гримирали актьор като Лили Иванова. Да се гаврят с най-великата българска певица! Как не ги е срам… Само Крисия ми харесва. Милото дете.

    КОЙ Е ЛЮБИМИЯТ ТИ ПИСАТЕЛ?

А) офффф… ся в училище учим подигото и нищо не зацепвам… смисъл не си падам по писателите като цяло

Б) Паулу Коелю. Той ме докосна така както никой друг писател не ме е докосвал. Казал е много истини за любовта, живота и смисъла.

В) има един американец, който пише за пиене, коли и курви… мноо ме кефи, ма са не моа да се сета как му беше името… Джопето постоянно ми говори за него…

Г) Чета много. Любимите ми автори са Пруст, Джойс и Методи Салабашев. Но съм разочарована от книгата на Пиер Дюкан. Той е измамник. Диетите му не работят. Казвам ви го от личен опит.

    КОЙ Е БОТИЧЕЛИ?

А) смисъл?

Б) Ботичели е магазин за обувки. За евтини обувки. Никога не съм купувала оттам. Аз уважавам себе си и не нося обувки под 600 евро.

В) копеле, знаех го тоя… еее, дееба… не беше ли вокала на “Дърти машийнс”?… Той е, нали?

Г) Сандро Ботичели е италиански ренесансов художник. Най-известната му творба е “Раждането на Венера”. И ако разгледате внимателно картините му, ще видите че по онова време са се харесвали по-пухкави, по-закръглени жени. А не като сега, тия гърчавите…



ОТГОВОРИ НА ТЕСТА:

АКО ОТГОВОРИТЕ ТИ СА ПРЕДИМНО “А”:

Вероятно си секси, но не си ли твърде малка, за да попълваш тоя тест? Все пак на 15 години е по-добре да се съсредоточиш върху образованието си. Смисъл… образованието.

АКО ОТГОВОРИТЕ ТИ СА ПРЕДИМНО “Б”:

Много си секси, това е вън от съмнение. Най-хубавото е, че не си комерсиална, а цениш чувството за хумор повече от парите.

АКО ОТГОВОРИТЕ ТИ СА ПРЕДИМНО “В”:

Ти си ебахти яката пичка, заклевам се в брадата на Роб Халфорд. Ма все пак – вземи, изкъпи се. Нищо няма да ти стане.

АКО ОТГОВОРИТЕ ТИ СА ПРЕДИМНО “Г”:

Не плачи, и твоето време ще дойде. Все някой ден богатият вътрешен живот ще се окаже по-важен от наднорменото тегло.

Support

Boikovhan Tervel

Comments (2)

очаквайте скоро: какво всъщност искат жените
Ако имате желание да продължи издаването на този вестник, трябва да го разбера по някакъв начин. И нека този начин да е с гласуване. За всяка статия събрала 50 гласа ще има още един ден с 3 статии. Ако някоя статия събере 200 гласа цяла седмица ще има издания с по 3 статии на ден. За всеки достигнати 100 абоната ще има 1 седмица издания с по 3 статии на ден. За тези които са по-заможни приемам и финансови дотации. Като условията са същите, само че в левове вместо гласове. За всеки дотирани 50 лв (текущо са 50), ще има един ден с 3 статии.