Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 27 Nov 2018 22:35 - 2

автор: Иво Сиромахов

Чета социалните мрежи и се натъжавам. Отвсякъде текат реки от черногледство и песимизъм. Това е абсолютно несправедливо. Сред нас има много успели хора и трябва просто да вземаме пример от тях и животът ни ще стане много по-добър.
Затова реших да направя една малка класация на най-успелите българи в различни области.
1. БИЗНЕС – Леля Гошка
Всеки бунак може да търка талончета, но само леля Гошка знае кое е правилното талонче. Докато вие тук се чудите ще ви стигнат ли парите за море, леля ви Гошка се е излегнала на палубата на 80-метровата си яхта и пие коктейли, докато двама мъже от топ 10 на “Мистър Свят” ѝ масажират петите.
2. НАУКА – Гала
Гала знае всичко за всички неща – от уринотерапията до каква марка копчета за ръкавели носи принц Хари. Тя е раздала много повече знания  отколкото човечеството може да понесе.
3. ФУТБОЛ – Валери Божинов
Постигнал е нещо невиждано досега – доказа, че за един футболист изобщо не е важно да играе, а да се раздава, докато пее хитовете на Цеца в колата. (Кандидатурата му за най-успял българин беше издигната от Иконата и Асенчо Таксито)
4. ПОЛИТИКА – Николай Бареков
Каква блестяща политическа кариера – издигна се от личен свирач на Бойко Борисов, през бодър пропагандист на славните успехи на Цветан Василев, до евродепутата с най-неразбираем английски.
5. ТЪРГОВИЯ – Спас от Кочериново и Волен Сидеров
В тази област най-успелите българи са двама. И имат особени заслуги.
Никой друг българин не е продавал толкова успешно билети за никъде като Спас от Кочериново. Ето това е истинският продавач на мечти. Скромен онлайн труженик, който винаги може да ти уреди нещо евтинко. Особено ако си с десни убеждения.
Волен Сидеров пък продава фалшиви скандали. Когато му свършат парите, започва да се заканва, че ще развали коалицията и парите сами идват. Финансова стратегия, която е успешна вече три мандата.
6. ИЗКУСТВО – Герини Кол
Да превърнаш дупарата в артефакт, да издигнеш късата база до обект на художествено възпяване – това е новаторство в изкуството. Убеден съм, че творчеството на Герини Кол ще се изучава в музикалните училища. Както и приносът на Сузанита.
7. БАНКОВО ДЕЛО – Банкерката на Мартин Петров
Много хора се опитват да боравят с финансовите инструменти, но такъв талант се ражда веднъж на сто години.
8. ЕНЕРГЕТИКА – Гинка
Тая жена направи такава сделка, че направо ни спря тока. Сега нещо се опитват да я мотаят, но аз съм сигурен, че тя ще победи. Дерзай, Гинке, с теб съм. Българската енергетика трябва да бъде в здрави ръце.
9. ПАТРИОТИЗЪМ – Динко с ативьету
Туй бижанци-мижанци, сирийци-мирийци, афганистанци- мафганистанци, турци-мурци, сички триперят-мриперят от него. Патриотизмът е за простите хора. Колкото си по-неграмотен, толкова по истински българин си. Ко ма гльедаш тъй?
10. САМОТА – Шушана

Support

UnSame

Comments (2)

Ако имате желание да продължи издаването на този вестник, трябва да го разбера по някакъв начин. И нека този начин да е с гласуване. За всяка статия събрала 50 гласа ще има още един ден с 3 статии. Ако някоя статия събере 200 гласа цяла седмица ще има издания с по 3 статии на ден. За всеки достигнати 100 абоната ще има 1 седмица издания с по 3 статии на ден. За тези които са по-заможни приемам и финансови дотации. Като условията са същите, само че в левове вместо гласове. За всеки дотирани 50 лв (текущо са 10), ще има един ден с 3 статии.
очаквайте скоро: женски неволи