Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 28 Nov 2018 02:35 - 2

Ето няколко невероятни, но напълно истински факти от живота на различни хора.

1. „Веднъж си пийнах доста и реших да опитам нещо ново с приятеля си в леглото. Започнах да му целувам ухото и около него, но в един момент паднах върху него с цялата си тежест. Веднага му се поду ухото, беше много неудобно, но смешно”, - Анджела, 21 г.

2. „Некръвният ми брат и трите ми племенници използваха банята в апартамента ми, защото си правиха ремонт у тях. Аз забравих, че ще идват, и излязох – и изведнъж получавам от брат ми снимка на вибратора ми, който съм забравила в банята. Беше написал: „8-годишният ти племенник пита това какво е”. Така се изчервих!” – Александра, 28 г.

3. „Голяма фенка съм на „Хари Потър”, дори си направих и татиуровка. С приятеля ми отидохме в парк студиото на Universal и аз бях планирала да правим секс в Хогсмит (селце, близо до Хогуортс – бел. ред.). Имахме билети за Хелоуинско парти, затова останахме в парка след официалното затваряне. Секцията, посветена на Хари Потър, беше затворена, но ние се вмъкнахме вътре. Там нямаше никой. В крайна сметка правихме секс в банята на Хогсмит, и сега той ме нарича Стенещата Миртъл (Дух, който е живял в тоалетната на Хогуортс – бел. ред.)” – Веси, 32 г.

4. „Снимахме любовна сцена в „Дневниците на вампира”. Осветление, целият екип е по местата си, започваме да снимаме всеки момент. И тогава разбирам, че не съм си избръснала краката! Прекарах всички дубли с мисълта в главата „Леле, забравих да си обръсна краката”, надявайки си никой да не забележи. Почти не се сещах за сцената”, – Кат Греъм.

5. „Тъкмо се бях излекувала от пневмония и отидох на бар с приятели. Там срещнах интересен мъж. Започнахме да се целуваме и изведнъж избухнах в пристъп на кашлица и буквално му се изплюх в устата! Той се дръпна и попита какво става. Направо щях да умра от срам”, – Диана, 39 г.

6. „Имам перфектен зъболекар. На края на последната ни среща той се опита да ме прегърне. Дръпнах се, а той отита да ми помогне да си сваля лигавника. Не знам какво ще става по-натам”, – Мария, 29 г.

7. „Участвах в маратон с онлайн срещи и трябваше да ходя на срещи колкото се може по-често. Един мъж три пъти си уговаряше среща и я отменяше в последния момент. Тогава го направи за четвърти път! Написах гневно съобщение за това, колко е гаден. А се оказа, че смс-а е получил друг мъж, който е отменил срещата само първия път”, – Катя, 25 г.

8. „Един приятел на гаджето ми започна да излиза с отвратително момиче и цялата ни компания беше против нея. Направих в една програма фалшиви скрийншотове на чат на нейния приятел с друга, тя го обвини в изневяра и скъса с него. До сега никой не знае, че това е станало заради мен”, – Марина, 21 г.

9. „Когато ми правиха епилация на бикини зоната, козметичката каза: „Какъв прекрасен розов цвят!” Помислих, че има предвид вагината ми и я погледнах гневно. По пътя за вкъщи разбрах, че е имала предвид цвета на лака ми за нокти”, - Евгения, 20 г.

10. „Преди няколко години отворихме първия ресторант и реших да поработя като хостеса вечерта на откриването. Сложих си отворена рокля и се чудих защо всички хора смятат, че е трудно да разнасяш напитки? Носих 6 халби бира върху таблата, спрях на масата, където седеше шефът на брат ми, сложих халбата пред него... а останалите се изляха върху костюма му! Заключих се в тоалетната и се скрих от всички. По-късно брат ми ни сдобри”, – Ани, 27 г.

Support

Comments (2)

очаквайте скоро : нещо старо златно и добре забравено
Яко