Pannon Harcos

Gorba - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Financial analysis - 02 Dec 2018 05:39 - 11

Sziasztok!


Szokásomhoz híven egy gazdasági témájú cikkel jelentkeznék. Ez a cikk csak egy FELMÉRÉS, célom, hogy feltérképezzem, mekkora tőke tudna megmozdulni adott esetben egy ilyen befektetésre.

Akinek felkeltem a figyelmét, kérem írjon majd nekem egy levelet, és ha megvalósíthatónak vélem a tervem, mindenkinek magánlevélben válaszolok.

Nem kertelek, van egy q4 fegyvercégem, és van jópár q5 vasbányám. A következő lépés a q5 fegyvercég fejlesztése lenne.

Aki ismer engem, vagy nagytestvéremet praetorianus74-et, az tudja, hogy sosem maradtam senkinek sem adósa. Kölcsönt adókat, befektetőket keresnék a következő feltételekkel:

Minden feltételre nyitott vagyok, de felvázolok hármat a saját elképzeléseimből.

1. kamatmentes kölcsönt kapok valakitől, cserébe vállalom, hogy én is egy legalább ugyanakkora kamatmentes kölcsönnel viszontsegítem a kölcsönadót saját tervei megvalósulásához.

2. a nálam lévő tőkére heti 8% kamatot fizetek, melyet minden hét fordulónapján elutalok a kölcsönadónak

3. A befektetett tőkével átmenetileg tulajdont szerez a fegyvercégemben (10+20+70+170+370 gold befektetett tőkével arányos része). Én a fegyvercéggel minden nap 100%-os bónuszú területen termelek, és a tulajdoni hányadnak megfelelő arányú fegyvergyártás 75%-át (a megtermelt fegyver 25%-át a munkadíj, nyersi, utazás és adóra számolom) heti rendszerességgel elutalom.

A példák szerint ha valaki segít 32 golddal, akkor

1. esetben a visszafizetés után én adok egy legalább 32 goldos kamatmentes kölcsönt
2. esetben minden héten utalok 2,56 gold kamatot
3. esetben a 640 goldos fegyvercégben 5%-os virtuális tulajdont szerzett, mely alapján a napi 320 q5 fegyóból  16 fegyvernyi rész az ő termelése, és ennek a 16 darabnak a 75%-át, 12 darabot szállítom hetente. Ez 84 db fegyver a példa szerinti befektetésnél, melynek piaci értéke  alapján ez jelen esetben heti 13%-os profit.


Még egy fontos dolog. Akit érdekel bármelyik befektetési lehetőség, azt kérem, hogy a levelében azt is írja meg, hogy körülbelül mennyi időre  szeretne pénzt befektetni nálam. Úgy számolom, hogy napi 12-14 gold körüli profitot termelek, ennyit tudok majd a fejlesztés után további fejlesztésre, vagy visszafizetésre fordítani.

Aki az 80. napon eddzőt szeretne fejleszteni, annak garantálom, hogy addigra visszafizetem, ha ezt kéri.
Aki pedig saját fejlesztésre spórol, annak azt tanácsolom, számolja ki, mikor fog a rendelkezésére állni a szükséges goldmennyiség, és addigra én is visszafizetem a nekem átadott goldokat.

Az ilyen játékokban 3 út van a fejlődésre: a legegyszerűbb a mastercard, a nekünk való, amikor összefogunk és segítünk egymásnak, illetve a maggányos és csigalú fejlődés, amikor behozhatatlanul elhúz mellettünk  a játékelit.

Ha valakinek felkeltettem az érdekődésést, annyit kérek, hogy egy magánlevélben írjon nekem, hogy mekkora összegben, melyik általam (vagy akár egy másik általad) felvázolt verzióban, mekkora időszakra tudna nekem kölcsönözni/befektetni.

A leveleket rendszerezni fogom, és csak akkor kérem az utalásokat, amikor megvalósítható lesz a q5 cégfejlesztés, és mindenkivel egyesével megbeszéltem a részleteket.

Köszönettel:

Gorba


Utóirat

Cimbalar, Bikkin, Hucul, AntPrincess, Miafrancez felajánlásaival a projectet meg tudom valósítani. Az üzenetekben kért feltételeket be fogom tudni tartani. Kérlek benneteket indítsátok az utalásokat és holnap fejlesztem a cégem.

Support

Comments (11)

Természetesen minden esetleg megvalósuló befektetéshez kezességet vállalok...
Megerősítve és ajánlva.
63g utalva... és majd te is kisegítesz ha nekem kell valami Laugh
A szamlamon van a szukseges gold, delutan fejlesztek. Aki a cikk ala jelen! Beirast tesz este 6 oraig, az kap 20-20 darabot az elso q5 puskaceg elso napi gyartmanyabol!
Jelen! vagyok 20 Q5 fegyverért!
jelen!
Jelen Smile
Amim volt elküldtem. Smile
jelen!
Jelen
jelen