Away from keyboard

danider - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 05 Dec 2018 02:49 - 4

Здравейте, граждани,

Скоро не е имало информативна статия към гражданите, за това сега ще дам информация за някои важни неща, а ако пропусна нещо, може да пишете в коментарите и ще го прибавя.

Дискорд канал на еБългария

Ще си позволя да добавя едно уточнение – на лични съобщения в играта не отговарям, понеже във всеки един момент са 20-30 и повече. Ако продавам нещо от името на държавата, ще го пише в чата на играта и в Дискорд. За други запитвания може да ми пишете в Discord на danider#6210.

Дискорд канал на еБългария

Първо искам да ви поздравя за невероятното представяне в битките, не мисля, че разпростирането ни по картата има еквивалент в друга игра. Всичко това се дължи на невероятния боен дух, който всеки един от вас носи в себе си.

Дискорд канал на еБългария

1. Искам обаче да предупредя, че не трябва да се подвеждаме по битките с големи разлики, които правим в момента. Призовавам бомбите да се събират, защото неминуемо ще дойдат и по-оспорвани моменти в играта, което ще стане много скоро. Пру нужда от помощ за ресурси за бомбите, свържете се с idtt и Ibrulz.

От своя страна вече произвеждаме и защитни системи, за да може да сме готови както за атака, така и за дефанзивни действия. Трупаме и добри количества к5 оръжия на склад, за да има евтин съплай за всички в точния момент.

2. Искам да призова всеки да бъде на линия в края на въстанията и по-тежките битки, при възможност, за да може да не разчитаме само на стените, които правим, но да имаме готовност и да отговаряме на вражеските атаки в последните секунди.

3. Искам да ви помоля да следите срещу кои държави биете във въстания. Не е приятно, когато наши играчи ходят и бият във въстания на страни, които са наши приятели. Ще се постарая да пуска в чата на играта кои въстания са подходящи за бой.

4. Искам да ви информирам, че в следващите дни ще вземем и още една болница к5, с която да разполагаме, когато сегашната изтече, за да може да няма дни без болница за гражданите като последния път.

5. За да подпомогнем допълнително активността на отрядите и отделните играчи, правителството обсъжда провеждането на конкурси и игри с възнаграждение за участие в приоритетните действия на държавата. Ще публикувам в идните дни повече подробности за програмите.

Дискорд канал на еБългария

Support

Comments (4)

Marlock was here
Добра работа Smile
07
o7