Harakternyk

Published in Ukraine - Political debates and analysis - 08 Dec 2018 00:10 - 3

Вітаю усіх гравців еУкраїни. Помітивши спад активу за останній місяць, я вирішив внести деякі зміни, які допоможуть зробити гру більш цікавою та відкритою для тих, хто збирається покинути ерев-2.
По-перше, обов'язковий компонент, через який гравці розуміють, що владі не байдуже на тих, хто пикинув гру чи ще грає - це прозорість в економіці. В обов'язковому порядку я буду звітуватись в чаті ерев-2 в діскорді.
По-друге відкритість в зовнішній політиці. Знову ж таки плани еУкраїни будуть озвучуватись в діскорді. В чат альянсу я буду брати з собою 1-2 гравця, які будуть звідками того, яке майбутнє буде в України і зможуть оспорити будь-яку мою пропозицію, чи ініціативу альянсу.
По-третє гравці еУкраїни отримають допомогу, кредити на трен. майданчики. Головний поштовх розвитку будь-якої країни - це кредитування населення, щоб забезпечити кожного гравця силою, а гравців у нас мало, тому це важливо як ніколи.
І в кінці: я отримав 90г і 10к валюти від попереднього президента. 10г я витратив, щоб розпочати бій з Грузією, бо у нас не було битв. З валютного ринку купили 500 валюти, і я купив у себе 500 валюти = 10г. Отже, 90г відправляється в казну, валюта залишається на ринку і щоразу пісоя продажу теж буде йти в казну. Голд з казни буде виводитись лиши при потребі, щоразу я буду повідомляти про це.

http://prntscr.com/ls9tig http://prntscr.com/ls9tlf

Support

WaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwahaWaserwaha

Comments (3)

Ганьба
зрада
попіли!