Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Financial analysis - 10 Dec 2018 03:29 - 9

Pozdrav svi čitaocima jedinih novina u poslednjih par dana!!!!

Iako vlada očigledno medijski mrak, pokušaće da demistifikujemo određene stvari vezano za državni sistem Srbije.  Pokušaćemod a uradimo nezavisnu eksprtsku analizu koja obahvata prihode i rashode koje je država Srbija napravila u periodu od 6. decembra do 10. decembra. Pa ćemo svakog ponedeljka raditi kumulativni presek finansija i analizu istih. Naravno da napomenonemo, suočavali smo se sa pretnjama, vređanjima, ucenama ali mi kao nezavisni tragači za istinom (volim da pričam o sebi u množini) spremni smo da prevaziđemo svaku prepreku. Plus vlast je nejač a mi smo jač.

Elem da pogledamo šta je država sve prihodovala od dolaska novog CP-a na vlast:

*Početno stanje nemamo jer vlast ne vodi javnu gnjigu finansija, umesto vođenja evidencije oni vode politiku zastrašivanja, ucena i pretnji...što je nama zabavno jer oni izgledaju ko Luka Modrić

* https://www.erev2.com/en/country/law/60/Serbia/2084 ovde možete videti da je utrošeno 260 golda da bi se štampalo 26.000 dinara i da je ta donacija usvojena.
*https://www.erev2.com/en/country/law/60/Serbia/2123 ovde vidite da je putem zakona o donaciji ukupno donirano na Šprcl profil 28.000 dinara.

Nemamo dokaz niti izveštaj gde se utrošilo tih 28.000 dinara. Odnosno u koju svrhu smo ih potrošili. Tako da dajemo za ovaj period NEGATIVNO
MIŠLJENJE!,

EDIT 1: Dobili smo informaciju da je ovih 260 golda prikupljeno od građana da bi se MM stabilizovao. Tako da sada očekujemo dodatni izveštaj o Toku gotovog novca na MM-u.
 Iskreno se nadamo da će ova akcija biti dobra po naš državni sistem da ne prođemo ko onomad Zajam za preporod Srbije kada se Bogoljub usr*o od para.

Tokom poslednja dva dana pravi se veštačka tenzija o nekakvom ratnom stanju, pominje se drugi svetski rat....međutim šta je po strani.....po strani je nešto slično šta nam se događa i u RL, sa bitnih stvari se skreće pažnja nekom kritičnom krizom koja može da eskalira ratnim stanje, a ovamo dinkićevskim potezima državna lova se troši. Da li je naš precednik strpljiv, štedljiv, orijentisan ka budućnosti ili je bahata ćerka ruskog milijardera.....vreme će pokazati!


" Volim kad se izveštava"
https://steamcdn-a.akamaihd.net/steamcommunity/public/images/avatars/94/94097f6434810d7f58264a6975068c020c00e588_full.jpg


Vaš nezavisni revizor
Govedo

Support

Comments (9)

Name please for research purpose...
Sa Gov do Alzasa o/
Nilson se pohvalio da ima oko 800g na racunu.Tako da msm da znam gde su pare.
Da li je Nilson ofšor profil?
Smile
Eva Notty :d
KFC o7
moj odgovor:http://prntscr.com/lt3wsf / http://prntscr.com/lt3wy2
Govedo provokator. Marlock was here