Away from keyboard

danider - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Battle orders - 12 Dec 2018 00:55 - 4

Здравейте, граждани

Както сами може би вече усещате, България е в състояние на война. Военните успехи в последните седмици ни позволиха да се отпуснем. Активността ни спадна до рекордно ниски нива, ако това не се промени, държавата ще колабира. Вярвам, че това не е в интерес на никой.

България се намира в пълна форма на военна мобилизация!

Правителството призовава:

1.Максимално присъствие в Discord за организация по приоритети и удари в края. Колкото повече души се съберем в Дискорд, толкова по-лесно ще излезем от това положение. Дискорд сървъра може да намерите на адрес - https://discord.gg/TQrwwUF

2. Да се прекрати практиката за търсене на медали в битки, които не са част от плановете на държавата. Използвайте ресурсите си в битките, които са от значение. Моля спазвайте инструкциите възможно най-точно, за да си върнем силните позиции в кратък период. Това важи особено силно за бомбите.

3. Употребявайте бомбите си по предназначение. Когато е възможно бийте с оръжия, а не с голи ръце. Който има проблем със строежа на бомби, да се свърже с Ibrulz или Idtt, за да бъде подпомогнат.

4. Поне един път дневно, капитаните и командирите на отрядите ще получават на съобщение инструкции за боя през деня. Призовавам информацията след това да се предава по отрядите, за да можем да вдигнем ефективността на работата ни.

5. Най-важният момент в една битка е на края. Колкото повече хора се събираме в последните секунди и бием, толкова по-малко битки ще губим.

Ако някой има предложения за подобряване на организацията, нека напише в коментарите.

Support

itso

Comments (4)

o7
Сами срещу всичко, тоя път много сме!
Мачкай Кобра!
Cyka bliat