Story Lix

Published in Hungary - Social interactions and entertainment - 14 Dec 2018 15:28 - 3

Admin hírek #53 70. nap

Eredeti cikk angolul itt: https://www.erev2.com/en/article/2370

Act of War - Hadviselés

Reméljük jól szórakoztál és begyűjtötted a nyereményeket a Szerencsés Dobókocka versenyen (Lucky Dice), mert úgy gondoljuk, hogy ezek hasznosak lehetnek a következő izgalmas versenyen, a Hadviselésben (Act of War!) Ez majd a 71 napon indul és 16 napig tart (A 78. napon az eseménytábla törlődik és elölről kezdődik). Az esemény a 87. napon jár le. (86. nap az utolsó, amikor teljesíthető még).

Az esemény a következőkből áll: harcolj az országodért (True Patriot medal), harcolj az országod szövetségeseiért (True Ally medal), és harcolj az ellenállóknál (ellenálló oldalon) (True Revolutionary medal). Minden egyes harctípus 3 szintből áll: Bronz szint, Ezüst szint és Arany szint. Miután teljesítettél egy bizonyos szintet, kapsz egy véletlenszerű díjat a listáról. Te választod ki a teljesjtés sorrendjét, ( TP/TA/TR teljesítése), de a sorrend betartása kötelező mindeniknek Bronz-Ezüst-Arany. A teljesítményed el lesz mentve a következő napra (kivétel a 78. nap, amikor nullázódik automatikusan).
A haladás követhető az esemény ablakában (megj.: linkjén???). A zöld nyíl a teljesített szintet jelöli, a piros a folyamatban lévőt, amíg a szürke az inaktívat.

Bronz szint:
Ide 100 ütés kell fegyver nélkül minden egyes medáltípushoz (TP/TA/TR).

A díjak a következők lehetnek:
- 100 tapasztalati pont
- 50 q2  fegyver
- 5 energiarúd
- 10 RPG
- 3 munkazseton


Ezüst szint:
Ahhoz, hogy teljesítsd az Ezüst szintet 300 ütés szükséges minden egyes medáltípushoz (TP/TA/TR). Itt te döntöd el, hogy fegyverrel vagy puszta kézzel ütsz..

A díjak a következők lehetnek:
- 250 cc vagyis pénz
- 100 q3 fegyver
- 10 energiarúd
- 5 munkazseton
- 6 arany


Arany szint:
Ahhoz, hogy teljesítsd az Arany szintet, 600 ütés szükséges minden egyes medáltípushoz(TP/TA/TR). Ne feledjétek, hogy itt csak fegyverrel és RPG-vel üthettek, pusztakezes ütés nem számít.

A díjak a következők lehetnek:
- 10 munkazseton
- 12 arany
- 50 RPG 
- Q4 booster
- 1 q5 bomba


Ha már egyszer teljesítetted a tabellát, ingyenesen törölheted és kezdheted újra.

Training ground - Edzőterem
Ahogyan tudjátok, mi eltoltuk az edzőterem fejlesztést. Tehát a Q5 edző várhatóan a 80. napon nyílik. Sokszoros felkérésre a játékosok részéről, eldöntöttük, hogy áttesszük a 90. napra azért, hogy adjunk egy kis időt az aranygyűjtésre. Tovább már nem halaszthatjuk. Ez egy stratégiai játék, használjátok a sajátotokat, fontossági sorrendetek szerint, ismervén, hogy mi mennyibe kerül, ne kérjetek további halasztást, arra kérünk.

FONTOS: Ne feledjétek az edzőtermet fejleszteni és edzeni előre, mert nem fogunk megtéríteni elveszített erőpontokat.

Medál és sebzés
Sokan panaszkodtatok, hogy mennyire nehéz medált szerezni, nos íme néhány a véleményeink közül ez ügyben:
    Ahhoz készültek, hogy a játék kiegyensúlyozott és élvezetes legyen hosszabb időn keresztül. Ha alacsonyabbra tesszük a korlátokat medáloknál, sokan közületek rakás medált szerez rövid idő alatt, felépíti az összes cégét, az arany elértéktelenedik és  leesik az arany ára. Hol marad a szórakozás, ha mindent tálcán kínálunk fel?  Ez is egy lehetőség, hogy a kétkattos játékosok aktívabbak legyenek, mert minél többet vagy aktív, annál jobban fejlődsz. Ezért vannak ugyanazok a követelmények szabályozva a medálokat illetően és minden medál ugyanannyi aranyat ad - 5g, (True Patriot, True Ally és True Revolutionary). Ráadásul olyan rakétáitok vannak, amelyek jelentős sebzést okoznak és a boosterek is nagy segítség a medálszerzésben.

A nagy többség több céggel rendelkezik, van aranya, él a gazdaság és ez a lényeg. Azonban úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk a fegyverek és az RPG által okozott sebzésértékeket:

https://i.imgur.com/7iMWqgs.jpg

Így könnyebb lesz nektek medált szerezni és aranyat gyűjteni. A változtatás a 71. naptól lép életbe.

Moderators
... /Ezt nem fordítom le, majd aki modi akar lenni úgyis tud angolul/

eRevollution Team... bla-bla-bla

U.i.
1. A fordítós cikkben lehetnek nyelvhelyességi hibák vagy elírások.
2. Aki okosabb, tehet epés megjegyzést, vagy javításhoz való észrevételt.
3. Készült kb. 45 perc alatt, mert először meg kellett értenem

üdv, baramisati

Kösz a szavazást, feliratkozást, netán endorse-ot. Nekem most éjjel csak ennyire tellett.

Support

TarsiHuMaViBabyJesusJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaJacaBikkin

Comments (3)

s2 v3
Aláhúzott részek javítva Tarsi észrevételei alapján. Köszi! o7
v5 s5