Newspaper

Published in Hungary - Political debates and analysis - 16 Dec 2018 14:49 - 7

Sziasztok!

A mostani cikkemben szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy a Vendetta szövetség szétesése után néhány napig nem voltunk tagjai egyetlen szövetségnek sem, de a ma estére ez az állapot megváltozott, mivel egy régi-új szövetség keretében tagjai lettünk az Axios Mortem szövetségnek.
A szövetség tagjai: Írország, Franciaország, Lettország, Ukrajna, Szlovénia, Albánia és természetesen mi.

Mivel a hétfői napon szinte egész nap vezetek, ezért MPP beadásában szükségem lenne a képviselők segítségére:
Akikkel MPP-t kötünk, és le van beszélve: Albánia, Ukrajna
Elvileg az Ukrán MPP-t ők adják be, így ha megérkezik, kérném megszavazni a javaslatot.
Akikkel még tárgyaltam, és függőben van: Grúzia (Jó lenne megcsípni őket, mert ők jelenleg a legnépesebb ország).
Ha a fent felsorolt országok közül valakitől érkezne MPP javaslat, akkor természetesen azt is kérném megszavazni.
Ha bármilyen másik országtól érkezne MPP javaslat, akkor arra kérném a képviselőket, hogy szavazzanak NEM-mel! Ez alól kivételt képez Görögország és Horvátország, de mivel ők másik szövetséghez csatlakoztak, ez nem túl valószínű.
Csatákról:
A küldetések miatt jelenleg egy ország ellen tudunk direkt csatát indítani: Ez az ország pedig Belgium. Ezzel adott a TP-s csata a küldetéshez.
RW-hez továbbra is Moravia régiót használjuk, ez ha direkt csata, akkor magyar oldalon ütjük, ha RW, akkor cseh oldalon a küldetéshez.
Az írek a jelenlegi állás szerint átveszik Eastern és Western Netherlands régiókat. Itt kérném, hogy ne üssük túl TP oldalon ezeket a csatákat.
Kérnék mindenkit, hogy a szövetség tagjai ellen, illetve a másik szövetség ellen se indítsanak olyan RW-t, amit túl is ütnétek, mert ilyen egyéni akciók miatt a Grúzok pár napja kérdőre vontak, pedig nem is igazán volt az a csata túlütve. Ha szükséges, van elég olyan régió országon belül is, amit bármikor fel tudunk szabadítani, és ezek számát a belga háborúval még növeljük is. Így saját berkeken belül mindenféle sértődés nélkül tudunk fejlődni. Egy kérés lenne csak, előtte 1 nappal már mindenki tudja, hogy szeretne egy ilyet végrehajtani, ezért kérem előtte velem egyeztessetek róla, hogy a megfelelő TP-s csatát mellé tudjam tenni, ezzel biztosítva, az RW sikerességét.
Más:
Sajna anyagi lehetőségeink nem túl rózsásak, így az MPP-kre és a DoW-ra betoltam az államkzába 140 goldot. Ezt a későbbiekben természetesen ki is szeretném majd venni.

Bármilyen kérdésetek/javaslatotok lenne a fentiekkel kapcsolatban, vagy a játékkal kapcsolatosan, természetesen ahogy eddig is, a továbbikban is keressetek meg bátran PM-ben, vagy az országfalon.

Support

Gronkenator

Comments (7)

Nekem a képek egyike sem jön be, tört képlink van a helyükön. Hol a hiba?
Hasonló képen nekem is.
metoo
Annyira titkos hogy nekünk sem jönnek be a képek
Próbáltam kimásolni, ezt kaptam: 403 forbidden
detto
403 forbidden Smile