Away from keyboard

danider - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Battle orders - 18 Dec 2018 02:27 - 9

Писах вече един път за организацията и тежките времена, които се задават. Тази статия ще е последния ми опит нещо да се промени, да се счита като предупреждение за последствията, които ще има за държавата, ако не се събудим.

1. Присъствието в Дискорд, където става организацията е критични ниско. Общо взето има 10-на човека, които си изразходваме всичките бомби, злато и каквото може, за да се следват приоритетите на държавата.

Не може 10-15-20 човека да играят за държава от 250-300 души.

Комуникацията в чата на играта е невъзможна. Напишем нещо важно, след малко се изсипва някой от една група от 5-10 човека и наспамва всичко с откровени тъпотии за измислени проблеми и нереални недоволства, които по-скоро говорят за наличие на менструален цикъл, от колкото на реални проблеми.

2. Има масово неследване на заповеди от страна на българските граждани. Три или четири пъти се дава заповед за бой във въстанията срещу Бразилия, въстанията за Австралия и къде ли не. Резултатът е кръгла 0 – специално за Австралия нямаме нито 1 удар.

В същото време можете да биете във въстания срещу собствената си държава и да гоните медали в измислени и ненужни битки. Това е меко казано неприемливо и не може да продължава.

3. Или се стягайте, почвайте да следвате заповеди и да биете където трябва, да участвате в организацията... Или от Българската Империя, която изградихме няма да остане и следа и ще е напълно заслужено.

Супер съм разочарован, че 3-4 човека вкарваме буквално часове всеки ден, за да вървят нещата за България в играта, а от ваша страна има само безразличие, апатия, саботаж и тотално нехайство. Ако сте умни, няма да четете това като заяждане, а просто като недоволство, което е с причина и касае добруването на всички нас в България.

Support

BoikovidttOLIO28sPoXxx

Comments (9)

Google translate help.... Laugh
о7
Опуках всичко да пазя империята, можех да взема поне 4 медала с тая щета. А някой си играят с гъза напред тая игра. Явно трябва да, сме затрити за няколко дена- да им дойде умът, не цикъла.
o7
იგი წავა და სხვა მოვა ტურფასა საბაღნაროსა !
Шибай се ве, грузинец
Internal fights, nice. This show the tipe of person that rules Bulgaria. The citizens actions show the politicians actions.
И ти драскай от тука
А ако сме тъпи и ни се спи как да го четем това?