Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 20 Dec 2018 03:28 - 5

Poštovani čitaoci,

Prvo se izvinjavam što se usuđujem da prekidam ovaj medijski mrak, ali šta da radim kada sam slobodarskog duha i kada želimd a isteram pravdu i istinu na videlo. Međutim ovog puta ne želim da pričam o tome, ova tema će sačekati do ponedeljka kada bude izašao novi broj crne liste. Ovim tekstom želim da na neki način podstaknem igrače naše zajednice da se više uključe.

Zašto je bitno da se uključiš? Zato što moramo mi kad igračka zajednica da napravimo sistem na osnovu kojeg će kasnije Predsednici i Vlade voditi državu. Kada ne postoji sistem i pravila dolazi do haosa kakvog imamo danas. U prethodnom tekstu ste imali priliku da pročitate šta su sve radili bivši predsednici kao i šta radi sad novi Predsednik. U ozbiljnim zemljama ličnosti poput Nilsona su na nivou poglavice muškog crnogorsko-planinskog sela, dok su kod nas u samom vrhu, što ne bi smelo da se dogodi.

Govedo, ja bi kod tebe a ne u muško selo!
https://i.ebayimg.com/images/g/T-MAAOSwvFZW7R91/s-l300.jpg

Kako sve možeš da se uključiš?

1. Možeš zahtevati lično Predsedniku i zahtevati da objavi ko je sve u vladi, ili da objavi Izveštaj o trošenju državnih para
2. Možeš se aktivirati kao novinar i pisati o raznoraznim temama, možeš analizirati bitke, možeš pisati o bilo čemu
3. Možeš da se priključiš nekoj političkoj partiji i da se kandiduješ za kongresmena ili čak za Predsednika ako ti mafija dozvoli
4. Možeš da mi se priključiš u pravljenju sistema države Srbije kako bi funkcionisali što bolje!

PODELA 300 ZDRAVLJA SVAKOM IGRAČU!

DA BI DOBIO 300 ZDRAVLJA, MORAŠ PRVO DA MI DAŠ SUB I VOTE NA ČLANAK I DA NAPIŠEŠ NA DRŽAVNOM ZIDU OTISE DAJ IZVEŠTAJ O TROŠENJU DRŽAVNIH PARA.  Kada sve to obaviš  javi u komentaru ovde u članku i šaljem hranu za 300 zdravlja!

Govedo, dođi i daj mi zdravlje
http://cdn.vthumbs.com/thumbs/300px/content/2011-02-28/3432_04.jpg

Vaš Nezavisni revizor, borac za istinu i poznavaoc bugarskih vina
Govedo

Support

Mister Smith

Comments (5)

Samo Jako o7
Bez goveda bi igra bila smor...
Dodji u Stranku opozicionog delovanja da mucimo felericnog.
V15 S149
Plodi me Govedooooo