Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 24 Dec 2018 00:37 - 13

Pozdrav svim dragim čitaocima,

Oce nedelje nastavljamo sa dragom nam Crnom listom. Na crnoj listi se nalaze svi oni koji su na neki način optuženi za prevaru, zloupotrebu ili nerad, a imali su funkcije ili su bili na čelu Srbije. Evo još malo ćemo proslaviti jubilej od skoro mesec dana otkad vodimo borbu sa kurtama i murtama po Srbiji. Naime niko se od vladajuće strukture nije udostojio da napiše bilo kakav članak vezano za trošenje državnog novca Srbije. Organizuju se udari, deli se oprema, a postavlja se pitanje od koga se i po kojoj ceni kupuje ta oprema. Elem, ostavićemo to za drugi članak da ne skrećemo sa teme.


Govedareviću, bio si dobar ove godine
https://i.pinimg.com/originals/a9/69/6e/a9696eeab40890c9cb9009481b0e1cb9.jpg

1. Šprcl - i ove nedelje Spellz drži šampionsko mesto. I dalje se ne može zaboraviti ono prenemaganje i plačipi*kovanje po kanalima i igrici. Admini još uvek brišu džogerom Šprclove suze po serveru. Naime, čovek je pobegao u Ameriku bez da objaci bilo kakav članak, bez da objavi bilo kakav izveštaj o trošenju državnih para. Sumnja je, da je čovek napumpao nalog sa državnom lovom i klisnuo u Ameriku ko Zvezdan Terzić sa tarzankom onomad.

2. Otis - Popeo se na drugo mesto, najviše zahvaljujući pokušajima da bude mudar, zabavan i duhovit. Sumnja se na način kako je nabavljana oprema za udare, od koga je nabavljena i po kojoj ceni. Takođe očekuje se da se i on otisne u Ameriku ili Bugarsku nakon predsednikovanja. Osladile se državne pare. Državna organizacija je na nivou mikijeve radionice, i to u onom delu kada Šilja kupa slona. Čovek još uvek nije napisao članak u kome se predstavlja i gde upoznaje narod da on nije predsednik kojeg je narod izglasan, nego je predsednik koga je Šprcl stavio. Neverovatno.


Počeši me tamo gde me svrbi, moćno Govedo
https://www.quirkybyte.com/trendz/wp-content/uploads/sites/4/2017/08/Brandi-Love.jpg

3. Piko - Iako je imao porast za jedno mesto, Piko generalno nije zaslužan za ovaj skok. Ostaje isto, nije davao izveštaje dok je bio predsednik i zato je na listi. 

4. Nilson - najveći pad na listi je doživeo Nilson. Pad je uzrokovan time što je nebitan. Nije ni prvi a ni poslednji debeljuca koji je krao od Srbije. Afera u kojoj je on učestvovao je dobila službeni naziv "Nilsonovo koferče". Onda nađe nekog novog igrača kome se do besvesti šlihta, i ka njemu usmerava svoje lojne žlezde. Žlezde k sebi bebeli gospodine, u pitanju je država Srbija i sa time nema zezanja. Hehe "Gospodar žlezda"!

To bi bilo to!

Vaš nezavisni revizor
Govedo

Support

KosingasZICERZICERZICERBromicAdminGorgonFuck this game

Comments (13)

Hahah ni oruzje za udar ne valja, i kupujem 100q4 za 3 golda Laugh mislim da je ok cena inace kupio sam vam i novi bolnicu Wink
Steta sto sam pao... bice Nilson opet prvi Laugh
Samo Jako !!!!
E moj Nilsone... Nema od tebe nista, ajd sto te Otis prestigao, nego sto se Piko drzi iznad tebe. Ccccc
ejj bar nije rekao ovaj put da imam humor kao Lav Pajkic a Nilsone slabo je to tek 4 mesto Laugh
Pu, ode tiket. Nilsone, razocarao si me. Govedo, prosiri listu malo, postaje zanimljivo Wink
Steta sto ja ne mogu da ga navatam negde Laugh
Shito navataj mi pišurka 😏 kad budes isao dole mani mojim usput
Duvaj ga fantom o/
Ko vam je taj fantom, Ijm del boy sedete na moj 😏
Vote za MILFARE!!!!!