Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 28 Dec 2018 00:12 - 10

Poštovani čitaoci,

S obzirom da nemamo nikakve informacije šta se događa u vladi Srbije, pokušaćemo da dođemo do nekih zaključaka po osnovu raznih izvora. Naime, bahati političari i dalje ne obaveštavaju narod šta se događa, koji su planovi, koja su naređenja, kako se troše državne pare. Arče nacionalna blaga Srbije kako im je volja. Mi se naravno borimo protiv toga i pokušavamo da napravimo sistem po kome bi svaka vlast funkcionisala i bila transparentna, odnosno svaka vlast bi radila u interesu građana Srbije.

Ukoliko pratite moj rad, onda sigurno znate da sam se borio i rvao i sa prethodnima vezano za dostavljanje izveštaja o trošenju državnih para. Bilo je tu posle svašta, izbacili su me sa državnog četa, iz jedinice, tužakali me moderatorima, sve su pokušavali da urade samo da ne daju izveštaj o trošenju državne love. I tada, batinaši na čelu sa Nilsonom vrše neverovatan pritisak i drže Srbiju kao taoca. Zato je i naslov finansijski armagedon Srbije, posle armagedona ne ostaje ništa, kao ni posle ovih na vlasti. Neće ostati ni dinara, a čim bude teško i u borbama pobećiće bez traga.

Nilson i njegovi batinaši uzurpiraju Srbiju
https://i.imgur.com/4O2JMj4.jpg
Međutim, uskoro stižu izbori i vaša prilika da oslobodite Srbiju od okova pohlepnika i bahatih političara. Mi se zalažemo da svi članovi naše zajednice budu uključeni u rad države i ko god dođe na čelu Srbije da mora da ispuni sledeće stavke kako bi na ispravan način vodio Srbiju. U tom sistemu bi voleli da se ispune sledeći uslovi i ciljevi transparentnosti:

1. Članak kandidature za predsednika - Da se upoznamo ko je kandidat, koji su mu ciljevi, koji su mu planovi, ko je član Vlade.
2. Članak nakon izbora - Nakon izbora da ide članak vezan za detaljnije funkcionisanje države
3. Nedeljni izveštaji o aktivnostima i o finansijama- Svake nedelje da budemo informisani vezano za funkcionisanje Srbije i da se da neki finansijski izveštaj o trošenju državne love
4. Završno obraćanje predsednika - sumiranje svega urađenog za Predsednički mandat. lepo da se sumira 30 dana i šta se sve dogodilo.

Po meni to je neka početna i osnovna verzija sistema koji bi trebalo da se ispoštuje. Onda bi mogli da pričamo o ozbiljnosti države.

Govedo, programiraj moj sistem!
https://thehotshott.com/wp-content/uploads/2018/03/Screen-Shot-2018-03-13-at-1.56.45-PM-min.png


Nezavisni revizor, publicista, borac za pravdu i poštenje
Govedo

Support

Comments (10)

Први !
Tako je, Samo napred Govedo. Uskoro stize Kosingas u pomoc. Mora se pripaziti na profil Badr Hari on je poznat po dzeparenju drzavnih para. Samo Jako o/
Držim ih na sonaru, pratim sve!
samo jako Laugh
Gde je lista?? Jel bilo nekih promena od proslog puta, stavio sam pare na jednog deckica sa liste, ali zbog transparentnosti opklade ne smem da kazem Laugh
Daj listiu...
U ponedeljak ide lista kao i kvote u koju će zemlju Otis da pobegne posle mandata
Panama?
Pa Nama nista, sve u njihove dzepove
Pa Cemi znas ramisljao sam da odem u Panamu sta fali Panama City Laugh