Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 30 Dec 2018 23:26 - 4

Poštovani čitatelji,

U proteklih nedelju dana se svašta dešavalo. Ovakve obrte nismo mogli da vidimo ni u političkoj karijeri Maje Gojković. Predsednik se preobrcnuo za 360 stepeni pa se posle vratio na staro. Održan je narodni sabor mudraca juče, koji se pretvorio u vašar. Bilo je tu svega, cike, dreke, konstruktivnih misli, latinskih poslovica, plakanja, odlaženja iz igre, velikih isčevivanja i očekivanja. Uglavnom Predsednik je obećao da će napisati članak, ja sam se lično frapirao vezano za to, morao sam da popijem nešto za smirenje od šokova.

Pregledaj me celu Govedo!
https://i.pinimg.com/originals/af/74/f6/af74f68fd8cf33f623f410d200d9dcd3.jpg

Pa da krenemo sa crnom listom, nema više smisla odlagati je:

1.  Šprcl - i dalje suvereno drži prvo mesto, i prosto ne vidim načina da ga neko pretekne. Nakon bežanja u novi vrli svet, hehehe, tamo se lepo uhlebio i snašao. Postavlja se pitanje kako se uvek naši tako lepu snađu u inostranstvu, a ovde su bili glavni u državi i nisu davali izveštaje o trošenju državnih para. U prostorijama vlade Srbije su i dalje mokri podovi od njegovih suza.

2. Otis - Ni Predsednik se nije pomerio na crnoj listi. I on bogami suvereno drži svoje mesto i ne dozvoljava iznenađenje. Organizovao je narodni sabor gde je davao i oduzima reč a da kanal nije bio mutiran, bilo je izuzetno zabavno. U suštini moram da kažemd a se trudi, baš se napinje al šteta što je nejač pa ide teže. Obećo je da će napisati članak nakon nove godine, verovatno je to početno obraćanje Predsednika na kraju mandata.

3. Piko - bilo je dosta priče oko ove veličine. Čak se pričalo o tome kako će se vratiti u Srbiju i kako će mu država štampati dinare po beneficiranoj ceni a on će za uzvrat nama sirotinji ponudidi za nijansku veće plate. Još uvek se nije ništa desilo od toga, ali ako je ovo zaista bio plan onda će nas Bosanci i Makedonci obrisati jako brzo. Ja sam pomislio da će Šprcl ponovo da dođe pa da krenem sa serijom tekstova "Stiži dolari".

Postupaj loše prema meni Govedo!
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2c/Candy_Manson_4.JPG

4.  Sivi - debitant na Crnoj listi, sumnja se na njega da je Pikov multi nalog na kome je država uložila brdilo golda u pravljenju firmi, a jedna veličina t Pika je srušila te firme i izgubila 50% vrednosti uloženih golda. Dok se ne dokaže suprotno, dok se ne dokaže nevisnost multija držimo na listi.

5. Prazno mesto

6. Prazno mesto

7. Prazno mesto

8. Prazno mesto

9. Prazno mesto

10. Nilson - najveći pad na listi je doživeo gospodin Nilson. Neko bi reko dno dna. Čovek afera. ali moramo mu odati priznanje, drži se odlično. ako se odbranimo protiv Bosne i Makedonije, protiv Nilsona nema odbrane. Kao da ima čarobni štapić kojim začara Otisa i njegove saradnike, gde ih pretvara u njegove minjone i upravlja sa njima. 

Govedo, čujem da imaš neki čarobni štapić za mene!
https://i.pinimg.com/originals/7d/29/7a/7d297a558cd2046c236ae9999df654b7.jpg


To bi bilo to, ne zaboravite, ukoliko imate nekog kandidata za Crnu listu, pišiti mi na PM. 

Vaše svetlo na kraju tunela
Govedo

Support

ZICEReVokasiKosingas

Comments (4)

Aoj nilsone samo padas bruko
Auuu, lose, Nilson jos malo pa ce da ispadne sa liste Sad
Hocemo dokaze! Laugh Srecna nova godinaaa Kiss
kakvi dokazi, godinama ste usavrsili kradju golda, ne moze u trag da vam se udje Laugh