Вестник

Edinaca - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 31 Dec 2018 05:56 - 11

Здравейте приятели,  аз съм Антонио, но повечето от вас ме знаят Edinaca. Реших днес в последният ден от годината да споделя една статия с вас.  Със сигурност по  писанията ми из дискорд и в играта,  сте си помислили че аз съм някой глупак, който обича да се шегува.  Да до  някъде наистина е така,  но повечето пъти се правя на тъп. Създал съм образ за героя си, (Edinaca) който  опитвам да поддържам. Това е една от темите,  които искам да засегна с тази си статия. Не искам повечето хора да останат с грешно впечатление за мен, въпреки че не ме касае особенно хорското мнение то ми помага да се изградя като човек. Не бих се определил като особено умен човек, но не бих се определил и  като  много глупав, по скоро  съм нещо по средата. В близките години съм решил да кандидатствам медицина, защото искам по някакъв начин да помагам на обществото. Повечето от вас ще се запитат сега "какво ни интересува нас". Общо  взето не ви интересува, но днес съм решил да бъде емоционален и да споделя някой неща за себе си с вас. На който до тук не му е станало интересно може да спре да чете надолу, няма да е 
по-интересно.






Друга тема която искам да засегна е приятелството.  Вече над 2 години играя такъв тип игри и съм завързал доста приятелства в тях. Има няколко човека обаче, който бих определил  като най-добрите ми приятели до сега и това са Данидер, Лекса, Куката, който не зная дали играе тази игра защото не сме в добри отношения в момента. И за накрая съм оставил един човек, който ми  беше уникален приятел.  Това е Тани с който също в момента сме скарани и едвали отношенията ни ще се оправят. Това са хората, които бих определил като  най-големите ми приятели от тези игри. 






Има други хора, които също искам да спомена. Хора без които живота ми нямаше да е същия. Хора които  винаги ще останат в сърцата ми:
Ицо, Клопа, Демона, ЛегионаИбрулзГамасо, ПойзънаБойковДефлекшънаФенатаКикиНаско, Лукреция, Гарабед, Стефан, Дани-ддд,. Ако съм пропуснал  някой се извинявам.  Сега искам да спомена и няколко човека, които  познавам съвсем от скоро, но  определено  ще станем много добри приятели с повечето от тях:Пепи,  Дядо Дев, БойканСашоТоцата,  .  Отново  се извинявам ако съм пропуснал някой, не е било нарочно.





Мина още една година. Бая време от тази година прекарах със хората, които  съм изброил по горе. Не съжелявам! Повечето от тях са хора, които заслужават уважение защото  са добри и  весели хора. Посрещам новата 2019 с тъга за старата година и спомените които оставам в нея. През годината съм правил някой неща за които съжалявам, но и други за които се гордея че направих. Искрено ви благодаря ако сте прочели статията!!!  Пожелавам ви да сте живи  и здрави, щастливи и много любов. Обичайте се и се веселете, живота е за това.







https://image.shutterstock.com/image-photo/happy-new-year-2019-written-450w-249118708.jpg

Support

Boikan

Comments (11)

о7
Е ква е тая корупция !?!?!? Нали си министър на венерическите болести! Как така нямаш диплома? Що слагаш каруцата пред коня? #КОЙ те назначи?
Аз в други игри и президент съм бил Laugh Laugh Wink
Весело посрещане на Новата Година момче! И браво за медицината - добър избор е!
Мерси, весело и на теб железен Kiss
весело посрещане на новата година. здраве, щастие и късмет през цялата 2019 за цялото семейство
Истинска и чувствена статия! Весело посрещане! Много успехи в идната година! Чест и слава!!!
Благодаря ви момчета Kiss
Обичам те, Тони
И аз тебе Kiss
жив и здрав, пидж