Da ma Chen

DamaChen - Newspaper from Romania -

Published in Romania - First steps in eRevollution - 01 Jan 2019 15:08 - 12

La multi ani dragi tovarasi si prieteni!


In continuarea programelor de imprumuturi efectuate pana acum, Statul Roman vine in intampinare jucatorilor cu Programul de Imprumuturi pentru TG level 5 din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa-si mareasca TG-ul la nivelul maxim, astfel incat sa pastram Romania in top-ul damage-ului la nivel mondial.

Inscrierile incep din momentul publicarii articolului si pana la sfarsitul Zilei 89. La inceputul zilei 90, se vor analiza si prioritiza cererile si se va acorda imprumutul. 

In momentul inscrierii vi se va cere un printscreen cu situatia actuala a TG-ului, in care sa fie vizibila ziua jocului in care a fost facuta poza (exista un exemplu chiar in formular). Lipsa acestuia va duce automat la neacordarea imprumutului. In cazul in care suma in Gold necesara tuturor celor inscrisi depaseste capacitatea de imprumut a tarii, se va face o selectie in functie de nivelul actual al TG-ului si de suma dorita, astfel incat sa fie imprumutati cat mai multi jucatori. (da, se pot inscrie si jucatori cu un nivel mai mic al TG-ului)

Toate imprumuturile vor fi returnate pana in ziua 118 (1 februarie) inclusiv, moment in care se vor termina misiunile actuale si vom face un nou program de imprumut. (pentru mai multe detalii despre actualul eveniment, verificati articolul adminului aici)

Pentru inscriere, completati formularul de mai jos:
Formular imprumuturi TG lvl 5

Reusita acestor programe vi se datoreaza in totalitate voua, deoarece ati aratat seriozitate in inapoierea sumelor imprumutate o7
Fostul program de imprumuturi:
https://www.erev2.com/en/article/2128

Spor,
DamaChen

Support

Comments (12)

v
o7
eu nu cred ca pot reusi fara ajutor, in clipa asta am 25 gold si merge greu cu adunatul. problema e ca nu am interes / respect pt joc, de vreme ce consider ca pe erev am primit ban in mod nemeritat - e singurul joc unde contul meu apare banat, iar asta imi afecteaza dorinta de a ma implica mai mult decat un strict necesar = Let it be!...
100 gold? Cand upgrade-ul este 370? Ideea este binevenita dar cred ca majoritatea suntem prea saraci pt a avea minim 270 gold
sunt pe drumul cel bun. am doar 25 gold. un fleac sa ii strang pe ceilalti Smile
Am 160 acum mai bine fac un q4 arme si mai astept pentru TG. Avem nevoie de un baby boom
ceed ca ma bag daca dau tot ce am ... sau asa sper Smile
Smile mda, peste vreun an voi ajunge să dau upgrade... Până atunci spor celorlalți voinici!
v
daca cititi art mai atenti o sa vedeti mai bine ce si cum Wink
Am citit mai atenți* cum ai sugerat. Surprised Am completat formularul, am precizat și acolo... momentan nu pot face screenshot, am tg4 poți verifica în baza împrumutului de luna trecută.
ma bucur ca ai citit cu atenti da fara print nu iesti credibila Laugh