Safer's News and Art

Safer - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Political debates and analysis - 03 Jan 2019 03:34 - 6

Καλησπερα σε ολους τους Ελληνες ! σας ευχομαι καλη χρονια και χρονια πολλα, ειθε να σας βρει ο νεος χρονος με υγεια και χαρα.

Εχω να πω μερικα λογια, απλα πραγματα, χωρις γραφικα,εικονες ,φανταχτερους τιτλους κλπ.. Κυριως επειδη δεν ειμαι αρκετα ικανος να τα δημηουργησω εξ'αρχης και αφ'ετερου διοτι θα ηταν αστεια μια τετοια προσπαθεια μετα το αρθρο του φιλου και πολιτικου μου "αντιπαλου" .

Οποτε απλα θα πω, πως θα κατεβω και εγω για προεδρος της χωρας μας για 4η φορα.

Παραδεχομαι πως ειμαι παραπανω στρατηγος και πολεμικος ηγετης, καθως και σχετικα καλος διπλοματης αλλα ισως δεν ειμαι καλος αρκετα προεδρος, βεβαια εγω ξερω πως τα αποτελεματα και οι πραξεις μιλανε για ενα ατομο γενικα.

Το εργο μου εως τωρα ηταν το εξης, αναβιωση μιας Ελληνικης αυτοκρατοριας. Το οποιο πετυχε εως εναν αρκετα ικανοποιητικο βαθμο, 
Νικη σε 3 Ελληνοτουρκικους πολεμους
Στο Ιταλικο Μπλοκ, εναντιον ΙΣπανιας και Βοζνιας
Πληρη καταστροφη του Ιραν για τις πραξεις τους εναντιον μας.

Ολα αυτα, εγω μαζι με καποια βοηθεια εκανα τα πλανα μαχης και ολα τα σχεδια... αλλα δεν θα γινοταν ΠΟΤΕ πραξη χωρις ολους εσας και ολα τα παιδια στην κυβερνηση, και σας ευχαριστω πραγματικα ολους που επιτρεψατε σε εναν Ονειροπολο και προεδρο να δει μια Ελλαδα στρατιοτικα ανοικητη.


Αν εκλεγω ξανα, θα συνεχισουμε να δουλευουμε στην αναβιωση της οικονομιας... Αλλα τραβαμε κοκκινη γραμμη στα μετοπα που εχουμε ανοιξη. Μετα απο προδοσια του Ιραν και της Τουρκιας ςναντιον μας δεν εχουμε ως στοχο την ειρηνη με αυτες τις χωρες, αλλα την στρατιοτικη νικη !



Τελος, ευχομαι καλη τυχη στους πολιτικους "αντιπαλους" και φιλους μου !
Safer, Hellenic army founder and president of Greece

Support

leonidas444petros2B I T E RB I T E R

Comments (6)

ΑΕΛΑΡΑ -1- ΑΣΤΟΡΙΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ
καλη επιτυχια σαφερ ο7
V o7!!
Good luck o7
kalh epityxia!
Mesa