Офанзива

Published in Bulgaria - Financial analysis - 03 Jan 2019 05:00 - 6

Здравейте на всички , днешната тема пак ще е свързана с привличането на нови играчи и да направим еБългария по - силна !!!

 Както знаете злато си е нужно винаги , дали за фирми или за дни като този когато  трябва да се  повишава тренировъчната , то си трябва , а най лесния начин за мен е от рефералско злато . Всеки един от нас има реферален линк , чрез който ако се регистрира друг играч вие получавате 10 % от това което той спечели . 

Линкът се намира тук .


http://prikachi.com/images/272/9474272O.jpg


След което отивате на Златен Бонус и ще ви излезне тази страница 

http://prikachi.com/images/273/9474273c.jpg
До тук е ясно , намерихме рефералния линк , знаем че ни донаса злато , но къде да го пращаме ? 

Местата където можем да го разпространяваме са много  !!! 

Фейсбук  - можете да го споделяте под коментарите на всяка една  Страница , можете да се  присъедините към  неограничен брой групи и да споделяте и там . Много важно нещо е да знаете ,че най вероятно ако споделяте в групи в ФБ , може да бъдете банн за определено време , за това моя съвет е да си направите нов фб профил и от него да направите следните операции . Друго нещо което аз съм направил е следното , направих си страница в фб , която се отнася за играта , споделям снимки , сложил съм там реферален линк и я рекламирам , от там имам не малко реферали  , това е страницата ми https://www.facebook.com/Erev2BG/

Други подобни браузер игри , правите си регистрация , вдигате определено ниво  за да може да пращате съобщения едно след друго , а не да чакате по 5 или 15 мин за следващо  и оспамвате всичките регистрарали се там , резултат ще има със сисгурност !!

Можете да спамите по форуми , различни сайтове (спортни,новинарски или общо взето , навсякъде където може да се  пише коментар) 

Ако имате страници в ФБ с много последователи също е решение , или сте в някакви чатове , групи и т.н. 

И на края , поне според мое лично мнение , най ефекасния начин да си намерите реферали е ,чрез платена реклама в ФБ , най евтината е 20 $ 



Правите си някакъв добър текст , за предпочитане  да е кратък , споменавате разбира се ,че България води война с Турция например , в нова онлайн игра , реферален линк и почвате да спамите .

Ще си изкарате злато , ще доведете активни играчи и България ще стане още по - силна .

Аз например  не всеки път когато спамя имам резултат , но пък от време на време се задържа някой активен , за последните 25-30 дни съм направил 220 злато от реферали , което смятам че не е малко . Ако не бяха рефералите , днес нямаше да мога да вдигна тренировъчната.
Трябва постоянство и ще успеете !!!

Успех на всички :)

Support

BoikovitsoMirogargabgBGworld

Comments (6)

Това са основните методи,да.Мога да потвърдя,че с малко повече постоянство ще си изкарвате много добри приходи.А иначе ако някой друг има каквито и да било идеи за това как можем да докараме нови играчи - нека ги напише в коментарите Smile
да , аз ако не бях видял страницата, нямаше да играя сега Laugh
симпатяги аз играта също я видях под един пост в фейсбук,не мислех че все още има хубави браузърни игри.но явно съм грешал
o7
vot
az q vidqh v komentarite pod sportal.bg