J u s t i c e

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 03 Jan 2019 23:23 - 9

Здравейте драги съграждани. Първо да сте живи и здрави през новата година, защото това е единственото важно. Не съм по дългите статии и затова ще се опитам да бъда максимално кратък.

Идват поредните избори и аз съм един от кандидатите за президент и затова е редно да се даде някакво уточнение какви са ми плановете и какво мисля да правя през мандата. Първо ситуацията в момента е такава, че всички се бият с/у нас и от това следва без нови войни по възможност. Другото е, че организацията ни е на плачевно ниво. Хората не влизат в дискорд и това е едно от нещата които ще се опитам да променя. Ако го позволява хазната ще бъдат изкупувани оръжия на производствена цена и няма да бъдат продавани, а раздавани безплатно в критични битки и така всеки на линия ще получи за да удари накрая. Битките се печелят с добра организация и бой накрая, където масата е определяща.

По отношение на външната политика промяна няма да има. Оставаме в Pantheon и ще продължим борбата в така наречената WW2 на ерев. Все пак това е играта и това е което ни държи тук.

По отношение на кабинета - Prime Minister ще бъде itso, Minister of Defense MikaelaShiffrinFan, Minister of Foreign Affairs tyrlaka, Governor CSKABG1, Minister of Education xAtilaBGxdanider остава в правителството, но поради липса на време няма да заема някоя от официалните позиции. idtt ще продължи да отговаря за бомбения отряд както досега също. Ако има кандидати да помагат и да видят как се случват нещата могат да ми пишат на лично и ще измислим какво да правят. 

По отношение на постоянните заяждания за крадците в правителството съм разочарован, защото се тролят хора които седят по 10-12 часа за да сме в положението в което сме в момента и истината е, че не са откраднали 1ст., а дори са отделили лични ресурси за държавата.

Трябва всеки да разбере, че ако искаме всички да сме добре, то всеки трябва да даде от себе си. Energy bar-овете които сте събрали няма да ви трябват за друго освен за бой и за това би било хубаво да се спре безцелното скачане за медали и да се помага във важни битки. Това е решение на всеки отделен играч, но се надявам всеки да разбере в един момент, че 40 от 200 няма как да печелят всички битки.

Благодаря за отделеното време и успех на опонента ми.

Support

itsoA333ogphoenixBoikanMiro

Comments (9)

o7
Браво
o7
късмет на изборите
o7
ИЦО КРАДЕЦ КЪДЕ СИ БЕЕЕ
o7
Малко в повече ми идва Ицо в кабинета ти.Махни го и ще гласувам за теб.
А и да питам,докога все ние ще трябва да даваме а вие да вземате?Или и тука като в парламента,всички са много чисти и чесни като проститутки.