Дългъ IYI

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 06 Jan 2019 11:40 - 8

Привет на всички, положението ни не е най - цветущо, за това и трябва да поработим по въпроса. А това става първо чрез дискутиране, след това с решение и действие. Не искам дя засягам никой, изразявам мнение


Видимо е, че сме заобиколени от врагове, и трябва да поработим по въпроса, но преди това трябва да поработим върху нас си.
 А именно да финансираме малко страната си и да си координираме действията и комуникацията. 
 Второто е лесно:

Всеки който има желание да играе и да бъде полезен за развитието на страната, съответно и за своето, да използва DISCORD! А хората, които направляват комуникацията, бих ги помолил за по - адекватни и полезни теми на дискутиране и по - малко снимки на котки..

Относно първото обаче е малко по - трудно, за това и бих искал хората, които са по - опитни с подобни игри, а и останалите, като мен, да изразят мнение. Всяко мнение би било полезно! 
  Та, относно този въпрос моето предложение е да се увеличат данъците на заплатите, така всеки ще даде по някой лев и ще бъде полезен, ако е възможно да бъде % от заплата. Пример - 10% 5лв на 50 и респективно 2 на 20, за да бъде рентабилно за всички. Или, ако не е възможно това - 5лв такса + минимална заплата от 25-30лв, за да бъде рентабилно и за по ниско платените. Като максималната да си остане същата или с минимално увеличение. 
  С парите от данъци се изкупуват оръжия на производствена цена, които да се раздават  на населението във важни битки. Това би допронесло за по-добра   щета за страната и по - бързо  финансово развитие,  на играчите, особено новите.
Също така, парите от данъци биха могли да допринесат и за придърпване на чужди отряди  или убеждаване на чужди страни, да започнат война с враговете ни.
  Могат да бъдат и използвани ьа подпомагане на населението, чрез програми за развитие, които би трябвало да бъдат обект на дискусия, ако бъде прието като фикс идея. 
Но да не забравяме, че дори и да се случи увеличението на данъци, хазната  НЕ Е бездънна и  парите НЕ биха стигнали за всичко изброено! Но с разбиранетърпение и най - вече работа, ще можем да постигнем всичко необходимо за правилното ни развитие и надмощие в играта! 


Да обобщя! 
1* Дискорд!
2* 55лв максимална заплата на 35минимална с по 5лв данък!
3* Изкупуване на оръжия на ниска цена, от всеки производител на оръжия, като % от потенциала на фабриките му и раздаването им на населението с цел щета, НЕ продажба! 
4* Финансова подкрепа на населението, предимно на производителите подпомагащи страната. 


Мисля, че предложенията до момента биха биле рентабилни, при евентуално осъществяване. 
Моля всеки, който има желание за всеобщо развитие, разбира се, да изрази мнение!

Благодаря, за отделеното време!

 

Support

kokikokov

Comments (8)

Това не е заяждане, но ти луд ли си, аз едвам свързвам двата края с парите, ти искаш да даваме повече, второ не мислиш ли, че по тоя начин се взимат едни пари и се дават на определени производители относно оръжията, трето минималната заплата е пагуба за тези, които работят един за друг на комунален прицнип
НЯМА ЛЯБ, НАРОДА Е ГЛАДЕН!!!
Разбирам, не казвам че съм прав във всяко едно отношение. И аз бачкам колкотода се издържам. 1-во парите не се дават на едни хора, вярно е, според тояа което съм писал по- развитите ще получат по-вече пари, но и ще дадат по - вече на по - ниска цена. За това и идеята е за % от производствеността, така по силните дават по вече за кпд-то на страната. Все пак трябва да е рентабилно. Не може да дадеш 10 и да получиш 100 нали? Но с това ако трябва някой да се занимава, ще е голяма играчка в сметки к т.н. затова и помолих да се изразяват мнения. Тези които работят един за друг дават толкова, колкото получават. Идеята е да не. Бачкаш за 20 и да взимаш 15. Съответно малка амплитуда - голяма конкуренция, по вече пари за по - бедните - по вече пари и за държавата. А относно първия въпрос, ДА ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ДАВАМЕ ПО ВЕЧЕ, ЗА ДА ПЛУЧИМ ПО ВЕЧЕ! 1-во даваш пари - получавал безплатно оръжия, демек щета. Тази щетя печели територии и бонуси, с тази щета правиш по бързо медали, съответно ЗЛАТО! И с по - вечв злато и бонуси инвестицията няма ли да си струва?
Най-вероятно ще увеличим данъците, да
Минималната заплата няма да мърда според мен тъй като има причина някои да плащат в производство/злато. Максималната заплата е възможно да се вдигне, данъците според мен биха могли да скочат с 2-3%, увеличението за хазната ще е в пъти, за работещите няма да е чак такава загуба. Погледнете икономиката на други държави Smile Увеличението на данъците би допринесло по-лесното финансиране на играчите във важните битки.
Дигнете ли данъците се оглеждам за друга държава
В сащ са.5 % , в Бразилия 10%, оглеждай се колко искаш
АЗЗЗ, 1-во и аз съм беден играч, като по-вечето. 2-ро винаги съм бил в разрез с управлението, така, че спокойно, не е влязъл Ицо от мултаците си да пише статии Laugh (нищо лично, Ицо, сетих се за Генерала) . 3-то ако съумеем да направим така, че да се подпомогнем с щета, замисли се, ще правиш по бързо злато от медали и шанса за пълни бонуси е по голям! А идеята ми за фиксирана мининална заплата, различна от 1лв ест, е да се компенсира загубата на нископлатения работник.