Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 11 Jan 2019 05:58 - 4

Автор: А333

Миналата седмица ми паднахте в очите, щото никой не можа да реши всички въпроси. Затова пускам поправитен. Да видим колко ще се явят и колко ще го вземат.

Наградата е едно кило злато. Но заради миналата седмица джакпота, става две кила злато. Всички, познали верните отговори, ще си разделят по равно. Затова, ако знаете верните отговори, не казвайте на никой за тази статия. Моля не си давайте гласа за нея, щото ще излезе нагоре в класирането и някой друг ще я види. А колкото повече хора я видят, толкова е по-вероятно още някой да познае верните отговори. И ше получите по-малко.

Срок на викторината: от ей сега до понеделник сутринта след като се излюпя от леглото, уважа жената и се изкъпя. Тогава ще проверя колко верни отговора има, ще пратя наградите и ще напиша като коментар правилните отговори. Ако няма такива пак ще ми паднете в очите.

Как да пуснете фиш? Ами правите коментар към статията с вашия отговор. Нека всички ви се смеят на това което сте написали. Фиша струва пет лева. И само тези които са написали верния отговор и са платили фиша, ги броя за победители. Тия дет само са дали верен отговор са будали, щото няма да вземат нищо от златното съкровище.

Понеже ще проверявам чак понеделник сутринта може да отговорите днеска, да заложите утре. А в неделя да дадете още 3 отговора и да ги платите тогава. Мене ме интересува в понеделник сутринта кво има.

Ако някой иска да играе с повече от 1 фиш и да даде петшестотин верни отговора, да заповяда. Само че ще му проверя само първите платени фишове. Ей ти изрусената, разбра ли нещо? Да кажем си пратила 4 възможни отговора и си платила само 5 лева, ще проверя само първия фиш. Това е първия коментар към статията по хронологичен ред. Точно така още 15 лева трябва да дадеш, за да проверя и 4-те отговора.

Също така, ако някой иска да спечели повече, може да удвои или удесетори залога за само един отговор. Печалбата (само ако познае) ще се увеличи пропорционално. Ей ти, да точно ти пичагата с лилавата коса. Разбра ли, че ако дадеш един верен отговор и заложиш 10 лв и има още един познал, който пак е заложил 10 лв и двамата ще получите по половин кило злато. Да чувам ти мислите. Ако в същата ситуация си заложил 15 лв, а другия познал 10 лв, то ТИ ще спечелиш 600 грама. Не ракия бе. Златооо!!! Ценния метал който не притежаваш.

Сега някой неврофутболист може да ми пусне няква система или заложи на един отговор една сума, на друг отговор  друга сума или няква безумна схема. Само че ако правите такива магии, моля обяснете с прости думи във фиша. Сега влезете ми в положението. Все пак неделя е йордановден и залога е едно към нула, че понеделник ще съм махмурлия. Но ще изпълня инструкциите, каквото и да сте написали. Не съм нито евреин нито византиец, така че може да ми се вярва.

Това бяха общите условия. Няма промяна от миналата седмица. Няма копче че сте съгласни да Ви прекарам. Ако сте прочели текста до тука, значи вече сте прекарани. Ако има нещо неясно, диспута ще го решим през седмицата в някоя кръчма. Печели тоя(тая) на който(която) му(ѝ) се е надул най-малко езика след 6 ракии и една салата.

Ей дойде време и за въпросите. Те са 11 щото обикновено толкоз играят от един отбор на терена:
1. Кой мой съсед и известен селекционер от близкото минало е автор на следната реплика: "Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка." ?
2. Кой български футболен клуб е достигал четвъртфинал на европейски клубен турнир през това хилядолетие?
3. През коя година два български клуба достигат до полуфинали на европейски клубни турнири (ЦСКА за КЕШ и Славия за КНК)?
4. Кой бивш български футболен президент изразява недоволството си от съдията на международна среща с репликата: "дис бритиш хомусекшуъл"?
5. Кой български футболен клуб е победил като гост с най-голяма разлика Левски София?
6. През 1959 година България за първи път е домакин на европейско първенство за юноши до 18 години. На кое място сме завършили?
7. На олимпиадата в Мексико е най-доброто представяне на българският футболен отбор. Какъв медал е спечелен?
8. Кой европейски клубен отбор държи рекордът за най-дълъг период без домакинско поражение в най-горната група на страната си?
9. Кой мениджър/старши треньор е водил един и същи отбор най-много мачове в шампионската лига?
10. Срещу кой отбор и как е завършила първата международна среща на отбор ръководен от Алекс Фъргюсън?
11. От Кой Отбор Си?

Айде стига толкова, че да не се увлечете и да забравите да набиете канчетата на блядовете !!!

Support

BoikovBoikov

Comments (4)

1.Пената Smile 2.Левски 3.1967 4.Батков 5.Ботев ПД ако не се лъжа 6.Никаква идея.Да речем 4ти 7.Бронзов? 8.Реал Мадрид 9.Сър Алекс Фъргюсън 10.Никаква идея тук.Залагам сляпо на Рейнджърс 1:0 за Юнайтед. 11.Барселона(правилният отговор!)
На втория въпрос - през това хилядолетие или столетие Laugh
През това хилядолетие. Демек след 1 януари 2001 година
край на викторината. отгошорите: https://www.erev2.com/en/article/2763