Topnički dnevnici

Published in Croatia - Social interactions and entertainment - 14 Jan 2019 06:18 - 23

http://www.djurok.com/wp-content/uploads/2014/02/07.02.2014.1.jpg


Pozdrav cijenjeni eHrvatski narode,

Nakon teškog i mukotrpnog stvaranja naše eHrvatske došli smo do cilja. U početku smo bili sputavani i omalovažavani od strane protivnika eHrvatskog naroda, možda zbog toga jer se boje jake eHrvatske, možda zbog toga što im je jaka eHrvatska trn u oku. Nakon 100 dana eSvijeta napokon možemo ponosno uzdignute glave reči imamo jaku eHrvatsku.



Loša bila 45-a
rasula nas preko svijeta
a sad nova loza raste
vraćaju se kući laste

Plave krvi bijelog lica
rađaju se nova dica
na kamenu ka na svili
di oduvik mi smo bili


Od samih početaka eHrvatsku su našle nevolje, spletke sila nečistih da nas oslabe i unište naš Hrvatski duh. Iako smo bili potlačeni i iskorištavani naša samosvijest je sve više i više rasla te smo pobijedili i nadvladali te iste sile nečiste u borbi za jaku eHrvatsku.






https://slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2016/06/26/Magazin/Oton_Ivekovic__Dolazak_Hrvata_na_Jadran.jpg


Tokom ovih 100 dana bilo je raznih događanju u eHrvatskoj, ratovali smo protiv Španjolskom imperijalizma te smo ih porazili dizanjem Hrvatskog barjaka u Madridu. Pokazali smo zašto nas se smatra najboljim i najjačim ratnicima koji su hodali ovom planetom. Nakon pobjedonosnog rata protiv Španjolske smo se ponili kao čestit pobjednik, te smo Španjolskoj omogućili mirno stvaranje odnosno novi početak. Obranili smo Europu od okrutnosti i bezkrupulozosti imperijalizma.

eHrvatska se nakon toga pobjedonosnog rata okrenila sebi i razvijanju naše države. Nažalost nismo imali brojnost te su nas mnoge zemlje u našem okruženju sputavale pri ostvarivanju prosperitetne i jake eHrvatske. Od početka smo tražili mirne solucije koje su najbolje za nas i naše esusjede, no naišli smo na bezobrazne činove nekih naših susjeda. Nisu nas poštovali kad smo bili mali i slabi, te ne trebamo ni mi njih sada kada smo jaki.

Iako nijednim činom nismo narušili integritet bilo koje zemlje oko nas, te zemlje su činile suprotno. Iako smo bili u miru, njihovi ljudi su nas sputavali u ustancima dignutim protiv nas. Tada je to bio problem i kad god smo pokušali ostvariti komunikaciju da riješimo problem naišli smo na zid i osporavanje. Zemlje koje su nas tada osporavale i sabotirale jer su se bojale stvaranja jake eHrvatske sada nas trebaju i boje nas se.

Ujedinili smo eHrvatski narod, doveli nove igrače i postali sila ovoga eSvijeta. Ostvarili smo ono što nam je svima bio cilj, a to je jaka i prosperitetna eHrvatska. No tu nije kraj, sile nečiste idalje žele srušiti naš daljni razvoj. Sada moramo pokazati ko smo i što smo, sada je vrijeme da pokažemo da smo veličanstveni i u pobjedi i u porazu. Sada te eHrvatska treba, nemoj zanemariti zov eDomovine.


KADA KRENEMO GORIT ĆE NEBO I ZEMLJA! Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!

http://archive.6yka.com/img/s/724x420/upload/images/00%20AAA111Asept%202017/1099165-186180-282026_499248.jpg





S poštovanjem,
manga1911 - posljednji hrvatski kralj plave krvi






Support

Dreamkiller1514spagespagespageMiki86Miki86Nebadin

Comments (23)

pole
o7
srica da smo prominili cp jer bi jos bili u blatu...doli bivsi cp doli bivsa vlada
?
🔝
manga je naš bujanec!!
jaooooo, sodom se okrece u egrobu!!!!!
nije li se sodom ovako potpisivao, crni topnice
svaka čast o7
o7
o7
o7
Ae ne lozi se igrica je ovo
Burek je pita s mesom. !!!!
Wolf pa ovdje se i misli na igricu, ti si taj koji insinuira RL u ovome članku... Njab
sodom? Surprised
dont get any fulk
No entendí ni madres
слава о7
Good luck o7
MPP so Albania! o7
O sa mai citesc o data, ca n-am inteles nimic la prima lectură
o7