Напредък

Boikov - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 15 Jan 2019 06:12 - 20

Здравейте!

Мой принцип в играта е,че за да бъде силна една едържава ,то тя се нуждае от нови играчи,свежа кръв във вените на военно-икономическия организъм на едно общество.Опитвам се постоянно да търся нови играчи за играта и да помагам на новите защото,както се казва,те са бъдещето.Тези дни се изписа пак доста по темата по вестниците и чатовете и затова реших да дам начало на инициативата - БГ Бойскаути.
http://prikachi.com/images/149/9483149L.jpg

1.  В какво се състои?

    Информационна,финансова и провизионна помощ за новите играчи с цел въвеждане в основите на играта,по-лесен старт и въобще стабилизиране на акаунта на новодошлия играч,като същевременно държавата в крайна сметка получава добре подготвен играч,който да помогне за нейното развитие.
2.  Кой може да кандидатства?
    Всеки нов играч,който има желание да остане в играта и да получи необходимата помощ за да стартира по най-добрия начин.Трябва да сте под ниво 26,с предимство са най-новите играчи.
3.   Какво получавате?

* Стартова заплата от 50 лева(при нормална на пазара от около 35-40)
.В края на седмицата допълнителна стипендия,зависеща от това колко дни сте работили през седмицата.За всеки ден,в който сте работили получавате по 5 лева.Ако сте работили 7 дни - в понеделник получавате 35 лева допълнително за работата си през миналата седмица.При добра активност в играта - допълнителни 5 лева към заплата - до 55 лева.
* Хляб
- Ще получавате дневна помощ от минимум 50 Q5 хляба,които да подсигурят дневната ви енергия,или поне голяма част от нея в зависимост от това колко сте активни.
* Къща
- При добра активност в играта ще можете да купите къща на 75% намаление,което да стимулира финансите ви допълнително,да даде още енергия на героя ви и да намали времето за презареждане на енергия.
* Оръжия
- Ще получавате БЕЗПЛАТНО оръжия за по-важните битки,с които ще вкарате повече щета в битките,ще повишите по-лесно ранга си и ще спечелите медали(съответно и злато) по-лесно и бързо.
* Помощ за различни видове медали
- Конгресмедал,Медал за журналисти,Истински патриот и тн.
* Заеми
- Възможност да получите безлихвени заеми до 30 злато,от които дори ще връщате 2 злато по малко - 28!
*  Информация и подкрепа
- Изключвайки финансовата и материална помощ вие ще се нуждаете и от информация за играта.Как да ъпгрейдвате,какво да ъпгрейдвате,как се пътува,как да купите злато с валутата,която изкарате и много други въпроси.
* НОВО ! В края на 30 дневния период всеки играч получава еднократна стипендия от 6 злато,с които да прави каквото счете за добре- подобряване на казарма,нова фирма,склад и тн .

4.   За какъв период от време ще сте част от Бойскаутите?
    Ще можете да се възползвате от програмата за срок от 1 месец.Членството ви започва да тече от деня,в който сте се записали за програмата.Ще се пишат статии редовно,в които ще се обновява информацията по организацията.
5.   Инвеститори.
    За сега Бойскаутите ще се състоят от 11 човека,като постепенно(стига да има нови играчи и желаещи) ще се вдига бройката.Финансирането го поемам изцяло,но всеки,който има желание да помогне под какъвто и да било начин е повече от добре дошъл да го направи.Ако имате подобно желание,можете да се свържете с мен на лично :)

*Големи благодарности на Fenabg за щедрите дарения към инициативата!!!
Бойскаути:
1. kalatapopo77   - 15 Януари*
2.
cekolk - 15 Януари*
3.Bladek - 15 Януари*
4.
elimhr - 15 Януари*
5.
Engelmm 15 Януари*
6.alfi 15 Януари*
7.jacktheryan 15 Януари*
8.kolecaruse 16 Януари*
9.Spirituose 16 Януари*
10.speych 17 Януари*
11.
Fredrick A Campbell 18 Януари*

Support

DevourDevourtyrlakaSlavoSSBoikansPoXxxMikaelaShiffrinFanEdgeitsoCSKABG1StalkeRBGBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorBulgarian warriorFenabgOLIO28Spirituoseogphoenixneryhcmorgiiveljonkata

Comments (20)

Супер идея. Браво!
Записвам се и аз Smile активен играч съм и се старая да помагам на еБългария!
Чудесна инициатива! Играчите ще се приспособят по-бързо и лесно. Всеки да помага според възможностите си. Успех, Godspeed, Cheers и Наздраве! Smile
Ти да видиш. Браво за инициативата Wink
Браво!! Smile
Идеята е много добра , отряда ни , ще помага с кавото може , когато може , хляб , оръжия и т.н
бойков кърти майна. що от другите не идват убави идеи?
о7
o7
Shte pomagam i az Cheeky Cheeky
*****БРАВО***** Най на края нещо смислено.......Респект...
аз предлагам да ги кръстим Бойкоскаути Wink
itso 2 hours ago аз предлагам да ги кръстим Бойкоскаути Wink +1 Laugh
Браво, брат ми! Гоуем си Wink
good luck with the program guys o7
tnx a lot,man!
Благодаря за помощта о7
Браво! Велика инициатива! Ще се радвам да ме включиш в списъка. Вече съм си приготвил бисквитките! Smile
Как да се запиша?
Валидна ли още тази Програма?