Виц

A333 - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 16 Jan 2019 02:00 - 3

автор: Иво Сиромахов

В една студена зимна нощ няколко българи бяха споходени от чудни сънища. 
Българският бизнесмен
спеше дълбоко и тихичко похъркваше. Присъни му се, че всичките му конкуренти са арестувани. Преди да влязат в затвора, му звънят по телефона, за да му кажат, че му прехвърлят бизнеса си и всичките си спестявания. Той вече е монополист. Никой друг в тая страна няма да прави бизнес освен него. А и той вече няма да прави бизнес. Стига се е мъчил. Ще замине на някой далечен остров с няколко манекенки и ще си харчи парите, докато е жив.
 Българската манекенка сънуваше, че се е запознала с някакъв адски важен човек и той ѝ е обещал да я уреди да спечели конкурса „Мис Свят“. Те досега много мъже ѝ бяха разправяли, че ще я уредят за разни подобни конкурси, но всичките се оказаха измамници. Този обаче беше сериозен. Плати ѝ седем пластични операции – нови гърди, нови устни, нов нос, нови уши, ново дупе, нови срамни устни, щото старите бяха вече доста захабени, и нов пъп. С тия нови придобивки тя се превърна в невиждана красавица и заслужено спечели титлата „Най-красива жена на планетата“. Приятелките ѝ си умираха от завист, тъпите кокошки.
В журито на конкурса беше Леонардо ди Каприо, който я покани на вечеря и си направи селфи с нея. Криско ѝ се обади да ѝ предложи да направи дует с нея, но тя му отказа, понеже вече беше обещала на Джъстин Тимбърлейк.
Най-хубавият момент в съня беше, когато от журито на „Мис Свят“ обявиха, че вече няма да правят такъв конкурс, защото никога няма да се появи по-красива жена. Така че тя ще носи титлата, докато е жива.
 Българският футболист сънуваше, че играе в един отбор с Меси и Роналдо. Даже не играе, ами само кибичи пред вратата на противника, Меси и Роналдо му подават а той вкарва гол след гол. Шест гола за един мач. След победата футболистите отиват на дискотека, където всички момичета се въртят около нашия човек и изобщо не обръщат внимание на Меси и Роналдо. Преслава му пее на уше, а той хвърля салфетки и поръчва от най-скъпото уиски, докато е жив.
 Българският политик сънуваше, че всички останали български политици внезапно са се разболели от някаква непозната смъртоносна болест и сега той е останал единственият властник в държавата. Сам ще управлява, сам ще харчи всички пари от събраните данъци и сам ще си възлага обществени поръчки. Всички бизнесмени ще дават рушвети само на него. Избори вече няма да има, защото не са останали други политици. Той ще си управлява, докато е жив.

Но вълшебната нощ свърши. А на сутринта събудените българи пиеха кафе, забили празен поглед в телефоните си и чакаха някой да сбъдне сънищата им.

Support

MirkoMEdgeOLIO28BardokvaCSKABG1

Comments (3)

Smile Вот!
😁
Laugh