Govedov žurnal

Govedo - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 16 Jan 2019 02:21 - 7

Pozdrav svim čitateljima i onima što prate i čitaju a ne oglašavaju se (Spellz),

Kao što možda ne znate ili možda ne znate, al eto da vas obavestim, juče su bili izbori za Kongres, i ispred moje partije Stranke Opozicionog delovanja izabran sam da u narednom mandatu budem Kongresmen. Veoma sam zahvalan na ovoj časti i potrudiću se da opravdam poverenje i da se trudim da Srbiju učinim boljom. Već je i moj pređašnji trud dao rezultate kada je Predsednik Srbije Otis popustio pred mojim i narodnim kritikama i morao je da položi račun i da da izveštaj. Iako je taj izveštaj na nivou blagajnika nekog plemena u subsahari, ipak je to mala pobeda za pošten svet gde smo uspeli uzurpatore da nateramo da odgovora narodu Srbije.

Govedo, kad ćeš vršiti pritisak na mene?
https://lh3.googleusercontent.com/-yj2Qd52ZNOc/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAABk/bNzUubIXS5c/photo.jpg

Plan i program delovanja u Kongresu!

Pre svega moram da itaknem da rad bez plana vodi u haos, ludilo, samodestruktivnost (Spellz) i na kraju totalno moralno posrnuće prouzrokovano bipolarnim poremećajem ličnosti i pripadnosti (Piko). Bihejvoristička škola kaže da neplanski rad može dovesti do pojave određenih ličnosti koji su svojevrsni zatočenici svog dementnog uma (Nilson). Na žalost kod nas se sve to pojavilo i to u poodmaklom obliku i potrebno je konkretnije delovanje.

Elem,da se bacim na planove:

Govediću maweni, spremna sam da zapisujem!
https://cdn.pornpics.com/pics/2011-12-10/38546_05big.jpg

1. Formiranje skupštinskog odbora za Finansijsko izveštavanje - dakle u planu je formiranje odbora koji bi izveštavao javnost o finansijskim stavkama. Takođe odbor bi pratio trenutno stanje i floktoaciju državnih sredstava. Takođe terali bi Otisa i njegove minjone da redovno učestvuju u radu i pravljenju izveštaja. Naravno da oni to neće da rade, jer im ne odgovara, nego Otis obasipa poklonima Cemija koji je državni starletan.

2. Formiranje odbora za geo političko izveštavanje - Raspao nam se Savez a iz države niko to da objasni ili da napiše nešto o tome. Velika tragedija, ali trudićemo se to da ispratimo na najbolji način. Rad ovog odbora će se zasnivati na maltretiranju Otisa da napiše članak i da obavesti narod šta će se desiti. Naravnod a on to neće lko odraditi, ali imamo mi vremena.

Govedareviću, el bi mi proverio mladež?
http://sigmapics.com/images/milfpussypic.com/galleries/12/035/0_596.jpg

3. Otvorena vrata - svakog utorka od 12:00 do 14:00h ću biti dostupan na državnom čet kanalu gde me možete kontaktirati. Ukoliko želite da se uključite u rad ili da doprinesete državi na bilo koji način! 

DOĐOH, VIDEH, RASKRINKAH!

To to idemo! To to idemoooooooo!

Vaš književnih, naučnik, publicista
Govedo

Support

Comments (7)

Svaka Čast.
Daj listu leb mu poljubim....
Prvo moraš da pipneš 15 lebova u Maksiju pa onda pišem listu
Govedo, cestitam na 200SUB. Od mene imas jedan odavno.. Nego, dal mora da se lizne prst pre nego dohvati lebac, ili to nije obavezno Smile
Pipanje lebova nije isto ko sa ženskama
Ima mene, ima vote! v7
Не знам што ова дјеца данас бјеже из школе.