Druga strana njive

Miki86 - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Political debates and analysis - 16 Jan 2019 14:51 - 13

Pozdrav svima, htio bih sve osvrnuti na današnje neprimjere događaje od strane jedne države prema hrvatskoj. Naime tijekom današnjeg dana hrvatske vlasti su s irskim vlastima sasvim normalno razgovarale u budućnosti dviju država.
Tijekom te rasprave došlo je do nekih ideja kako bi dalje mogli surađivati, no međutim jedan od irskih igrača je da grubo kažem "podivljao" i izvrijeđao našeg predstavnika vlade sa vrlo teškim riječima, naravno to je došlo do uzavrele atmosfere, koja i dalje traje.


Usprkos tome što je Irska započela vrijeđati, to im nije bilo dosta nego su i još  Croatia has been proposed as Natural Enemy. 
Proglasili nas prirodnim nepriateljem...... naravno mi smo istom mjerom uzvratili. Ali mora se napomenti da je ovo jedno veliko nepoštovanje prema hrvatima odnosno prema cijelo hrvatskoj zajednici, vrijeđanje odnosno psovanje bez razloga je neprimjereno za jednog predsjednika države. Da radi se o predsjedniku irske koji se na drzak način obraćao.

https://i.imgur.com/7fEcePf.jpg

Problem je što neke osobe neshvaćaju da je ovo sve igra. Untoć svemu dogvoreno je da hrvatska ide 1 na 1 s irskom u ovom ratu, znači nema mješanja saveznika, bar se tako nadam jer ništa više nije sigurno. Vrijeme je da hrvatski narod ustane i pokaže drskim ljudima gdje im je mjesto!!!

Još jednom pozivam sve igrače da se pripreme za ovaj rat, budite aktivni i pratite daljnja događanja jer svaki vojnik je potreban.

IZNAD SVIH, HRVATSKA!!!

https://i.imgur.com/b0Tqx55.jpg

https://i.imgur.com/pGAZZgl.jpg

https://i.imgur.com/Y2iyr3a.jpg


Ireland, we are coming!!!

Support

MotoMoto

Comments (13)

ANICA KRALJICE KNINSKA
o7
o7
o7
o7
o7
o čemu se radi 🤔
Crublin Smile o7
o7
o7
o7
,
jedan mangup bez manira ne moze predstavljati cijeli narod tako da je za takve glupane najbolje IGNORE....ali s obzirom da je ovo sve samo igra, idemo se igrati o7