News From Future

Gabriel - Newspaper from Romania -

Published in Romania - Political debates and analysis - 24 Jan 2019 00:51 - 6

Mă gândeam zilele trecute la un stat român comunist pe eRev 2. Avantajele și dezavantajele variază în funcție de cine este la conducere insa tot ce pot spune este că ar fi o incercare bună ca viitorul partid comunist eRoman sa preia conducerea.

Mulți nu vor fi de acord însă susținători vom avea, poate și din eRomania dar nu numai. Avem nevoie de o schimbare, un plan nou de joc și un sistem egal economic pentru fiecare cetățean indiferent de funcția pe care o deține în eRev 2, până la urmă toți suntem egali.

Nu vreau sa par și să mă consider un viitor conducător, nimeni nu știe ce se va întâmpla însă un lucru este singur, cat jocul va exista nu voi renunța la a face propaganda.

Toate cele bune tovarăși!

Support

Zepar777vDamaChen

Comments (6)

Ok bravo, doneaza pentru inceput Tovarasului Presedinte toti banii tai, el va infaptui Socialismul Multilateral Dezvoltat in Romania. Uraaaa, Uraaaa Sau lui Klaudinho ca el are aer de secretar de partid ha ha
Smile
poti considera deja ca e comunismul instaurat in tara; de 3 luni avem cate un singur candidat la presedentie Laugh
si Klaudinho e deja secretar de partid Smile)))
Mai mult propun sa te angajezi la mine pe un salariu mizer de 25 ron, la fabrica de arme sau in mina de raw, iti ofer casa Q2 daca aduci adeverinta cum ca esti insurat si ai copil, daca esti burlac garsoniera Q1 it ajunge. Toate confort 2 sporit. Multumit tovarase? Pentru nemultumiri, sesizari ,cereri , reclamatii, turnatorii adreseaza-te cu incredere tov. Klaudinho, te rezolva din vorbe pe loc.
Mulțumesc Smile))