Напредък

Boikov - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - First steps in eRevollution - 4 years ago - 3

Здравейте всички!
Ето докъде стигнаха Бойскаутите :)

http://prikachi.com/images/840/9490840a.jpg
* Няма вече ограничение за броя нови играчи,на които ще бъде оказвана помощ.Ако си нов играч и искаш да се присъединиш,моля,пиши ми!Всеки нов играч трябва да получи равни шансове да развие героя си.
* Съжалявам само,че наградата за 30 дневното обучение ще бъде намалена на 5 злато поради нарастващия брой нови играчи,които изглежда са активни играчи всички.С времето наградата ще се увеличи,но за сега мога толкова да отделя само.
* Не съм сложил снимка на това,но помощта за бомбения отряд също вече започна.Доста хора(половината от които нови играчи) получиха материали за бомби и чакат готовност да ги хвърлят в битка!

http://prikachi.com/images/843/9490843f.jpg

Благодаря отново на щедрите дарители от началото на кампанията!
Моля всеки,който би искал да види по-силно и голямо българско общество в играта - да дари каквото може.Всичко влиза в употреба за новите играчи и както сами можете да видите от профилите им - момчетата са надъхани да играят!Активността е голяма!

ВАЖНО:В следващите няколко дни ще продължа уводните статии за играта.По-долу можете да видите докъде е стигнала поредицата в момента.За сега обхваща най-важните неща,които трябва да знае един нов играч,но тъй като няма читав туториал играта,реших да дообясня всичко свързано с нея.МОЛЯ ВСЕКИ,КОЙТО ИМА ИДЕИ ЗА КАКВО ДА СЕ ПИШЕ ДА СПОДЕЛИ ПОД КОМЕНТАРИТЕ.Имам идеи за това,което най-често ме разпитват новите играчи,но все пак - ако имате идея - споделете я :)
Въведение в играта

Support

MikaelaShiffrinFanTorpinogphoenix

Comments (3)

о7
о7
о7