Topnički dnevnici

Published in Croatia - Political debates and analysis - 26 Jan 2019 03:49 - 12

https://i.imgur.com/qLZDqyL.jpg



Nemoj ići lijevo na križanju staze
Tu neide niko svi se zvijeri paze
Nego ajde desno do velike stijene
Gorske će te vile poslati do mene



Dana 113. esvijeta eHrvatska desnica uzvraća udarac SKH i levičarima. Stranka eHNF se preustrojila i počinje sa svojim daljnjim radom. Nakon osnivanja SKH bilo je pitanje vremena kad će se eHrvatska desnica probuditi i započeti svoje djelovanje u krojenju politike Lijepe naše.



Stranka zastupa desno političko krilo eHrvatske. Naš cilj je promicanje eHrvatske časti i ponosa širom političke scene, a i dalje. Naš se program ne temelji na RL problemima i nikakvoj mržnji prema ikome. Rekli smo DOSTA JE da se kroji budučnost naše zemlje bez našeg prisustva te smo se reorganizirali i započeli sa radom.



Naša stranka će zastupati Hrvatske interese u politici eHrvatske i šire. Boriti ćemo se za očuvanje časti i ponosa našeg naroda. Plan i program stranke se zasniva na očuvanju vrijednosti našeg naroda. Želimo vidit Hrvatsku ponositu i lijepu, prkosnu i jaku i ništa nas neće zaustaviti na našem putu.



Zato te pozivam da se već danas priključiš radu najhrvatskije i najčistije eHrvatske stranke. eHrvatski Nacionalni Front je otvoren za svakoga ko se smatra dostojnim biti njenim članom. Pridruži se i pomozi stranci očuvati eHrvatske vrijednosti. 



Na naslovnu stranicu stranke možete doći preko ovog linka. Tek smo započeli s radom ali kroz dogledno vrijeme će se naš trud i rad isplatiti. Pridruži nas se danas i stvorimo jaku eHrvatsku desnicu. Istina, možda nas je malo, možda nas neki i ne vole ali nismo mi tu da nas se voli mi smo tu za stvaranje jake i ponosne eHrvatske političke scene i eHrvatske.



https://i.imgur.com/mop3nRf.png

Support

Miki86Miki86God Ra

Comments (12)

o7
njab
Zato te pozivam da se već danas priključiš radu najhrvatskije i najčistije eHrvatske stranke Časni i pošteni pa vam je lakše ukrasti drugu stranku nego potrošiti 40 golda. I ovdje kao i u realnoj hrvatskoj desnica ima imenice za krađu i otimačinu - poštenje i čast -
Demokratskim putem si izgubio izbore Cheeky
nazovi ti to kako hoćeš, ali ti si tipični desničar: ukradi šta god možeš pa to nazovi ljepim imenom
tako je @Anunnaki cigani samo kradu, dogi u postenu stranku koja je osnovana na posten nacin SKH
Laki nam je malo nervozan
Nije nista ukradeno vec dobiveno na demokratskim izborima. Zivimo u demokratskom sistemu! Dosta je jednoumlja partije!!!
Dugogodisnji clanovi stranke nisu bili zadovoljni vodstvom iste pa su smjelili bivseg predsjednika stranke Anunnaki-a. Hvala mu na sav doprinos od 40 golda o7
Cpamota
Manga1911 sramota Sad
Nejach...